reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Castigatorul selectiei nationale Eurovision va sustine un concert impreuna cu trupa Vunk | 6pm.ro

Castigatorul selectiei nationale Eurovision va sustine un concert impreuna cu trupa Vunk

Publicat in April 15, 2016   ·   Fara comentarii

Ovidiu Anton, castigator al selectiei nationale Eurovision cu melodia Moment of Silence este invitat special in cadrul unui concert al trupei Vunk.

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk a prezentat semifinala si finala selectiei nationale Eurovision in urma carora s-a declarat profund impresionat de Ovidiu Anton si melodia cu care acesta urmeaza sa reprezinte Romania “Moment of Silence”.

ovidiu anton

ovidiu anton

Concertul la care reprezentantul Romaniei la Eurovision va participa ca invitat special este un show special pentru „Vunkoholici” asa cum isi numeste trupa Vunk fanii, iar printre invitati se numara si Florena si Cristina Balan. Programat pentru data de 22 martie, concertul are un concept interesant, acela ca se leaga mai usor prietenii atunci cand stii cum se numesc cei din jur astfel incat fiecare participant la concert va primi un sticker cu Sunt… si sunt Vunkoholic.

Ovidiu Anton si solistul trupei Vunk Cornel Ilie sunt prieteni vechi. Florena este ceea ce liderul trupei Vunk considera revelatia Eurovisionului iar Cristina Balan este de asemenea o prietena apropiata si ultima castigatoare a concursului Vocea Romaniei.

Pasionatii de muzica si fanii formatiei Vunk vor putea asculta piese consacrate dar si cele mai noi hituri ale formatiei.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri