reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cardiacii si hipertensivii in pericol vara aceasta | 6pm.ro

Cardiacii si hipertensivii in pericol vara aceasta

Publicat in August 9, 2016   ·   Fara comentarii

Vara anului 2016 urmeaza a fi una neasteptat de caniculara in urmatoarea perioada. Din aceasta cauza cardiacii si persoanele cu pielea sensibila sunt printre primele care au de suferit in urma unui indice de confort termic periculos peste valorile normale.

Temperaturile inalte reprezinta un pericol serios pentru starea generala de sanatate in mod special in conditiile in care medicii averiteaza ca simptomele nu sunt aceleasi la toate persoanele.

vara

vara

Cardiacii intampina cele mai multe probleme in ceea ce priveste caldura excesiva si se adapteaza greu caniculei. Pentru a evita starea de rau, de amenteala si de extenuare este indicat ca persoanele care sufera de insuficienta cardiaca sa reduca efortul fizic depus zilnic si sa se hidrateze constant, consumand cat mai multe lichide.

Hipertensivii care urmeaza tratamente de control al tensiunii pot inregistra cresteri sau prabusiri tensionale imprevizibile pe perioada caniculei. Din aceasta cauza este recomandat ca persoanele hipertensive sa mentina un jurnal de verificare a tensiunii si sa isi adapteze regimul medicamentos in functie de situatie.

In zilele de canicula medii sfatuiesc ca persoanele sensibile sa adopte un regim usor de preferinta bogat in legume si fructe pentru a echilibra rezelvele de potasiu si magneziu. Persoanele cu probleme cardiace si de tensiune sunt sfatuite sa evite sa iasa din casa la orele pranzului si sa isi limiteze activitatile fizice in zilele foarte calduroase. De asemenea, trebuie evitat consumul de cafea si alcool si se recomanda consumul de lichide fara indulcitori.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri