reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Cand va avea loc Targul de Turism al Romaniei? | 6pm.ro

Cand va avea loc Targul de Turism al Romaniei?

Publicat in October 24, 2019   ·   Fara comentarii

Editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei se va desfasura in perioada 14-17 noiembrie 2019 la ROMEXPO in Pavilionul B1. Printre sutele de expozanti care si-au anuntat deja participarea se numara agentii de turism, tour-operatori si multi altii. Companiile care inca nu au reusit sa isi rezerve un loc in cadrul editiei de toamna a Targului de Turism al Romaniei se mai pot inscrie pentru a se numara printre privilegiatii care au ocazia sa isi intalneasca publicul.

Targ Turism

Targul de Turism al Romaniei beneficiaza de o campanie media puternic targetata, care se desfasoara de o perioada buna atat in mass-media traditionala (presa scrisa, radio, TV), cat si in mediul on-line, in special pe retlele de socializare.

Evenimentul reprezinta un instrument optim pentru companiile care activeaza in domeniul turismului pentru promovarea celor mai bune oferte de vacanta catre publicul larg, din ce in ce mai dornic sa isi planifice din timp vacantele si calatoriile, dar si pentru realizarea de parteneriate noi si aprofundarea celor existente.

In plus, mediatizarea de care Targul de Turism are parte an de an il face sa devina o scena de pe care niciun actor important din domeniul turismului nu trebuie sa lipseasca!

Targul de Turism al României este, de altfel, si unul dintre cele mai importante evenimente organizate de ROMEXPO, peste 10.000 de vizitatori alegand sa il viziteze la editia de toamna din 2018.

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri