Cand ai curatat ultima data motorul masinii tale? Afla totul despre detailing motor auto

Publicat in December 3, 2019   ·   Fara comentarii

Daca nu poti raspunde instant la aceasta intrebare, inseamna ca e timpul sa apelezi la o firma specializata cat mai repede, pentru a-ti curata motorul autoturismului. Acest proces ar trebui sa aiba loc cel putin o data pe an, optim chiar de doua ori, pentru ca durata de viata a vehiculului tau sa fie una extinsa.

De asta se ocupa specialistii in detailing motor, utilizand produse speciale din service-uri autorizate, dar si echipamente speciale pentru curatare, spalare, clatire si uscarea motorului si a compartimentului motor.

 

De ce sa apelezi la serviciile de detailing?

Oricat de pasionat de masini si de curios sau bine informat ai fi, unele operatiuni trebuie lasate in mana expertilor. Mai ales atunci cand este vorba de motorul autoturismelor! Folosirea improprie a unor substante pentru curatarea motorului, produsele nepotrivite sau lipsa echipamentelor speciale, pot dauna ireversibil starii de functionare a motorului masinii tale. Este principalul motiv pentru care iti recomandam sa apelezi la experti, la oameni care au suficienta experienta si carora nu ti-e frica sa le lasi masina in maini.

 

Concret, ce servicii ofera specialistii in detailing?

In general, detailing-ul auto cuprinde mai multe tipuri de servicii, pentru curatarea, ingrijirea si restaurarea autovehiculelor, atat la exteriorul, cat si la interiorul acestora. De la curatarea profesionala a jantelor, degresarea geamurilor, vopsirea pielei auto, pana la curatarea chederelor, decontaminarea mecanica, polishare sau curatarea motorului, exista o diversitate de operatiuni ce au in vedere fiecare element auto. Atunci cand vine vorba de motor si detailing, specialistii au in vedere operatiuni specifice, precum:

  • degresarea, cu atomizatorul, a compartimentului motor

Operatiunea prevede: pulverizarea vaporilor de detergenti si curatarea cu ajutorul periilor. Cu vapori de apa are loc clatirea, care se realizeaza in mod profesional, pentru a nu afecta functionarea motorului.

  • curatarea, cu turbojet si aburi, a compartimentului motor

Aceasta operatiune are in vedere indepartarea completa si totala a uleiului. Degresantii puternici ramasi in cadrul compartimentului motor pot afecta in mod ireversibil garniturele, fisele motorului etc.

  • curatarea si degresarea capotei la interior

Curatarea profesionala a captuselii capotei are un impact pozitiv pe termen lung: creste durata de viata a motorului in mod considerabil. Procedeul este recomandat, asemenea celor de mai sus,  de 1 -2 ori pe an.

  • tratamentul elementelor auto din plastic sau cauciuc din compartimentul motor

Acest tratament nu inseamna altceva decat o hidratare corespunzatoare a elementelor din cauciuc sau plastic, ce are efect antistatic. Se realizeaza o data la 3 luni si creste durata de viata a elementelor vizate.

 

Programeaza-te la Andysgarage.ro pentru detailing motor: cei mai buni specialisti de pe piata

Daca nu ai auzit inca de cei de la firma Andysgarage.ro, e timpul sa faci cunostinta cu o echipa de experti specializata in detailing auto si detailing motor. Pasiunea pentru acest domeniu, dragostea pentru masini,  cunostintele avansate si experienta ii recomanda clientilor care isi doresc cel mai bun tratament pentru autoturismul lor.

Andysgarage.ro ofera un pachet complet de servicii in detailing auto, de la cel interior, la cel exterior, si inglobeaza operatiunile standard profesionale, pentru a livra servicii de calitate, fara compromis. Poti avea incredere ca masina ta e la ei pe maini bune, lucru dovedit de numeroasele recomandari ale clientilor, care si-au expus experienta la Andysgarage.ro. Si nu uita: ai grija de masina ta!

 

Date de contact

E-mail: +40727 556 750

Tel: office@andysgarage.ro

 

 

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Auto
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro