reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Canadienii au introdus taxa pe dans | 6pm.ro

Canadienii au introdus taxa pe dans

Publicat in June 5, 2012   ·   Fara comentarii

Cuplurile din Canada care intentioneaza sa se casatoreasca vor avea de platit o taxa daca intentioneaza sa asculte muzica de pe CD-uri. Consiliul Copyright-ului din Canada a aprobat o noua lege care impune o taxa pe muzica folosita la intalniri, adunari, inclusiv la nunti, botezuri, cumetrii.

canada

canada

Taxele care se aplica chiar si balurilor, festivalurilor, barurilor de karaoke sunt incasate (teoretic) pentru a proteja si a compensa cantaretii si casele de discuri.

Aceste taxe variaza in functie de marimea evenimentului si in functie de cum va fi folosita muzica, la evenimente cu mai putin de 100 persoane, taxa fiind de 9,25 dolari/zi. Pentru cuplurile care planifica o nunta, o receptie de 400 de persoane va costa din punct de vedere muzical 27 dolari, iar daca se si danseaza, taxa se va dubla, ajungand astfel la 55 dolari.

Criticii intreaba: “Daca am un eveniment cu 20.000 de persoane si 20 dintre ei incep sa danseze, eu ma voi incadra brusc la la categorie si voi plati dublu?”

Taxele sunt retroactive din 2008, astfel ca cei care au avut un eveniment in trecut se pot astepta oricand la o factura (asta in cazul in care isi aduc aminte cine a dansat si cine nu).

Stirea in engleza pe ctv.ca

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri