Un campion olimpic, decizie disperata

Publicat in November 4, 2018   ·   Fara comentarii

Gal Fridman, locul 1 in cadrul concursului de windsurfing din 2004 la Atena, singurul campion olimpic din istoria Israelului, a anuntat in urma cu putin timp ca s-a gandit sa isi vanda medalia de aur deoarece are nevoie disperata de bani.

Gal Fridman

Anuntul a fost facut de Gal Fridman pe contul sau oficial de Facebook. Acesta a scris ca este in cautarea unui expert pe eBay, un expert capabil sa inteleaga faptul ca urmeaza sa vanda la licitatie un lucru extrem de rar, de altfel singurul de felul sau in Israel. A fost nevoit sa raspunda unui numar mare de comentarii, peste 100, recunoscand fara ascunzisuri ca vrea sa isi vanda medalia de aur deoarece se afla intr-o situatie materiala cat se poate de delicata. A mai declarat ca trebuie sa verifice cat valoreaza aceasta medalie deoarece nu stie.

Fridman este singurul israelian care a reusit sa castige doua medalii olimpice, cea din 2004 de la Atena si cea de bronz, din 1996, la Atlanta. In varsta de 43 de ani, s-a retras din sport in 2008, a antrenat o perioada. Dar acum lucreaza ca si fotograf la diverse evenimente.

In anul 2005, medalia cu pricina a fost furata din casa parintilor sai si gasita dupa cateva zile bune intr-o padure din apropiere. La acea vreme Fridman spunea ca banii, oricat de multi ar fi, nu au cum sa inlocuiasca acea medalie. Iata-l cativa ani mai tarziu, ca s-a razgandit.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Olimpiada
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro