reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Bursa locurilor de munca reprezinta o prioritate pe agenda Ministerului pentru Romanii de Pretutindeni | 6pm.ro

Bursa locurilor de munca reprezinta o prioritate pe agenda Ministerului pentru Romanii de Pretutindeni

Publicat in December 28, 2018   ·   Fara comentarii

Recent, a avut loc o noua reuniune a Comitetului interministerial pentru romanii de pretutindeni, coordonat si organizat bineinteles de Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni.

locuri de munca

Principala tema de discutie a acestei reuniuni a fost lansarea unei burse a locurilor de munca existente pe piata de la noi din tara, incepand cu luna ianuarie a anului 2019 de catre Ministerul Muncii si Justitei Sociale dedicata pentru inceput domeniului constructiilor. Aceasta initiativa isi doreste sa aduca in prim-plan numeroasele oportunitati lucrative existente la noi in tara. Astfel, se doreste o stimulare a procesului de reintoarecere si reinsertie socio-profesionala a romanilor din Diaspora.

In ultima vreme, tara noastra se afla pe un trend economic ascendent, piata locurilor de munca fiind diversa, impunand necesitatea diversificarii unor strategii prin care romanii din Diaspora sa afle usor si rapid de oportunitatile de la noi din tara. Cea mai mare problema intalnita peste hotare este lipsa de informare in acest sens. De aceea, Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni urmeaza sa isi uneasca eforturile incepand cu anul viitor cu MMJS astfel incat romanii de peste hotare sa afle rapid de locurile de munca de acasa, renumerate competitiv pentru a-i readuce acasa.

La aceasta reuniune au participat reprezentanti din Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Justitiei dar și ai Institutului „Eudoxiu Hurmuzachi”.

Ce parere aveti despre aceasta initiativa? Va fi sau nu de succes in randul romanilor din Diaspora?

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri