reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Bursa de la Tokyo a inregistrat azi cea mai proasta sedinta dupa catastrofa nucleara de la Fukushima | 6pm.ro

Bursa de la Tokyo a inregistrat azi cea mai proasta sedinta dupa catastrofa nucleara de la Fukushima

Publicat in March 13, 2020   ·   Fara comentarii

Azi, bursele din Asia au inregistrat pierderi importante, in special bursa de la Tokyo, pe fondul pandemiei de coronavirus care provoaca numeroase temeri cu privire la o recesiune mondiala.

bursa Tokyo

Cea mai buna dintre bursele asiatice, bursa de la Tokyo a inregistrat vineri cea mai proasta sedinta dupa catastrofa nucleara de la Fukushima, catastrofa ce a avut loc in martie 2011. Nikkei, indicele principal, a inregistrat o cadere de peste 10%, pana la 16.691,98 puncte in jurul orei 1 :30 GMT, iar la pauza de pranz afisase un declin de aproximativ 7,97%.

Si bursele chineze erau in scadere, chiar daca una mai putin pronuntata decat cea inregistrata de catre bursa de la Tokyo. Indicele Hang Seng, de la Hong Kong a inregistrat o scadere de aproximativ 5.06% in timp ce in China continentala indicele compozit al bursei de la Shanghai inregistra pierderi de aproximativ 2,67%. Bursa de la Shenzen era in scadere cu pana la 2,62%.

Caderile inregistrata joi seara de bursa pe pietele financiare mondiale au fost infioratoare de-a dreptul, unele burse au inregistrat cea mai proasta sedinta dupa un crach ce a avut loc in 1987.

Decizia luata de Donald Trump, aceea de a suspenda intrarea europenilor din spatiul Shenghen in SUA timp de 30 de zile pentru a evita propagarea virusului Covid-19 a afectat o multime de investitori. S-a ajuns deja la pragul de pandemie.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri