reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Bugetarii vor avea salarii cu 7% mai mari | 6pm.ro

Bugetarii vor avea salarii cu 7% mai mari

Publicat in December 4, 2012   ·   Fara comentarii

La inceputul lunii Mai 2010, D-nul presedinte Traian Basescu anunta ca fondul de salarii pentru bugetari va fi redus cu 25% incepand cu 1 Iunie 2010, prin legea cu numarul 118/2010, lege necesara pentru restabilirea echilibrului bugetar la acel moment.

salarii bugetari

majorarea salariilor

Pentru a reechilibra salariile bugetarilor reduse in 2010, s-a emis Ordonanta de urgenta 19/2012, care stabileste a doua etapa de majorare a salariilor bugetarilor pentru anul 2012.

Aceasta a doua etapa va majora salariile din sistemul bugetar incepand cu 1 Decembrie, cu 7,4 % fata de nivelul salariilor acordate in luna Noiembrie 2012, dupa ce in luna Iunie 2012 aceste salarii au trecut printr-o prima etapa de majorare cu 8% fata de nivelul lunii Mai, potrivit Agerpres.

Salariile astfel majorate vor intra in posesia angajatilor din sistemul bugetar incepand cu luna Ianuarie 2013.


Cresterile salariale din acest an se adauga la majorarile de 15% de care angajatii sistemului bugetar au beneficiat la inceputul anului trecut.

Despre bugetari si cresterile salariilor au mai scris si cei de la rtv.net

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri