reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

In Bucuresti s-au inceput pregatirile de Craciun | 6pm.ro

In Bucuresti s-au inceput pregatirile de Craciun

Publicat in November 30, 2012   ·   Fara comentarii

Capitala se pregateste de sarbatoare si in acest scop au fost pregatite ornamente care vor impodobi Bucurestiul, astfel sunt pregatiti 22 kilometri de ornamente, care au 2,7 milioane de leduri, toate acestea se vor aprinde pentru a-i conferi orasului aspectul de sarbatoare atat de asteptat de bucuresteni in aceasta perioada a anului.

craciun Bucuresti

ornamente iarna

Primarul Sorin Oprescu va da startul aprinderii luminitelor de sarbatoare in ajun de Mos Nicolae (5 Decembrie ora 19.00) in Bucharest Christmas Market, zona care este amenajata deasupra parcarii de la Universitate in plin centrul Capitalei.

Tot acolo a fost montat si cel mai mare brad pentru sarbatorile Craciunului, brad care are 15 metri inaltime si care va fi cu siguranta o atractie pentru cei care aleg sa viziteze centrul orasului zilele acestea.

De asemenea, in zona Universitatii va fi organizat si Targul de Craciun in Bucharest Christmas Market, in perioada 5 Decembrie-3 Ianuarie, unde sunt amenajate 65 de casute pentru vanzatorii de produse traditionale de Craciun si vin fiert, conform declaratiilor facute pentru Mediafax de catre reprezentantii Municipalitatii.


Pentru a sarbatori acesta perioada a anului, Municipalitatea va deschide si doua patinoare, unul in parcul Cismigiu, celalalt in parcul Moghioros, pentru a asigura bucurestenilor o adevarata atmosfera de iarna si sarbatoare.

Despre pregatirile de Craciun din Bucuresti au mai vorbit si cei e la mediafax.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri