Bruce Willis izolat impreuna cu fosta sa sotie. Cum a reactionat actuala ?

Publicat in April 14, 2020   ·   Fara comentarii

Bruce Willis s-a instalat in casa fostei sale sotii Demi Moore in aceasta perioada dificila de izolare. O decizie care nu pare sa o deranjeze pe actuala sotie…

Bruce Willis

Bruce Willis, care a ales sa se izoleze impreuna cu fosta sa sotie si cei trei copii, pare sa se distreze de minune in aceasta perioada. Emma Heming Willis a comentat la poza postata de Demi Moore pe Instagram pe data de 8 aprilie, poza in care era reunita intreaga familie in pijama. Aceata a scris ca le trimite toata dragostea ei si ca ii este dor de ei de toti. Emma este sotia lui Bruce Willis de mai bine de 11 ani. Actorul din saga Die Hard, ajuns la varsta de 65 ani, inca arata foarte bine. Pare sa se distreze de minune in aceasta perioada alaturi de cele trei fiice ale sale cu Demi, Rumer, Scout si Tallulah. Sotia sa Emma, la randul ei, este izolata cu celelalte doua fete, Mabel si Evelyn, in varsta de 5 respectiv 8 ani.

Motivul pentru care Bruce Willis a ales sa se izoleze impreuna cu fosta sa sotie si cu copiii mari nu este inca foarte evident pentru multe persoane. Insa actorul este dornic sa sa protejeze pe el si pe familia sa, sa evite sa intre in contact cu fiicele sale mai mici. Nici in America nu se merge la scoala in aceasta perioada, majoritatea stau acasa in izolare.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Mondene
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro