reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

In Botosani parintii au fost nevoiti sa retraga de la cursuri zeci de copii dupa ce o eleva s-a intors din Italia recent | 6pm.ro

In Botosani parintii au fost nevoiti sa retraga de la cursuri zeci de copii dupa ce o eleva s-a intors din Italia recent

Publicat in March 5, 2020   ·   Fara comentarii

Joi, cativa zeci de elevi au absentat de la o scoala din Botosani de frica ca o colega, recent intoarsa din Italia, ar putea fi infectata cu coronavirus. Aceasta este declaratia inspectorului Gabriel Hartie din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean. Conform acestuia o eleva de clasa a VI-a s-a intors recent din Italia si, cu toate ca nu prezenta semne de boala si nu se intorcea dintr-o zona afectata de coronavirus, parintii colegilor sai au decis sa ii retraga de la cursuri.

scoala Botosani

Inspectorul general este de parere ca aceasta teama a parintilor este nejustificata si ca parintii ar trebui sa tina cont de specialistii din sectorul sanitar care recomanda autoizolarea doar in anumite situatii. Din cate a inteles inspectorul parintii refuza sa duca copiii la scoala de frica de a nu fi contaminati de aceasta eleva intoarsa recent din Italia. Atata vreme cat Directia de Sanatate Publica nu ofera aceasta recomandare de autoizolare la domiciliu, deoarece probabil nu se impune aceasta autoizolare, parintii nu ar trebui sa se panicheze si ar trebui sa aduca copiii la scoala in continuare. Eleva nu a fost nici macar testata pentru coronavirus desi parintii au sugerat ca ar trebui sa fie testata. Ramane de vazut cat vor tine parintii copiii acasa de teama ca acestia sa nu fie infectati cu coronavirus.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri