reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Bolnava in secret, Emilia Clarke a fentat moartea in timpul filmarilor la Game Of Thrones | 6pm.ro

Bolnava in secret, Emilia Clarke a fentat moartea in timpul filmarilor la Game Of Thrones

Publicat in March 22, 2019   ·   Fara comentarii

Este celebra pentru zambetul sau fermecator si seducator. Fie pe platourile de filmare ale serialului Game Of Thrones, fie pe covorul rosu, Emilia Clarke este mereu bine dispusa si foarte amuzanta. Si totusi, in spatele zambetului, actrita de 32 de ani ascunde un secret trist- a trecut pe langa moarte de 2 ori deja.

Emilia Clarke

Emilia Clarke a decis in sfarsit sa vorbeasca despre cele doua episoade dureroase intr-o scrisoare lunga publicata in New Yorker. In anul 2011 a avut o ruptura de anevrism, la 24 de ani. Filmarile la GOT tocmai se incheiasera. Era in vestiarului salii sale de sport cand o puternica migrena, violenta chiar, isi face aparitia. Durerea este atat de intensa, incat ii vine sa vomite.

Simte insa imediat ca este atins si creierul sau si intra in panica. S-a gandit in acel moment ca risca paralizia sau amnezia. Asteptand ambulanta care sa o duca la spital de urgenta, repeta scene din Game Of Thrones pentru a verifica daca mai functioneaza creierul sau. Este vorba despre o hemoragie meningee din cauza careia un pacient din trei moare.

Dupa o prima operatie, a trebuit sa fie operata din nou deoarece al doilea anevrism s-a umflat. Operatia a esuat, s-a trezit urland iar creierul sau sangera.

Azi, Emilia Clarke marturiseste ca s-a vindecat si a trecut cu bine peste tot, chiar daca nu spera asta. Actrita a fondat SameYou, o asociatie, care sa ii ajute pe cei care sufera o operatie pe creier sau un AVC.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri