BMW M2 CS (2020) – toate informatiile

Publicat in November 6, 2019   ·   Fara comentarii

Cu puterea sa de 450 de CP, un sistem de propulsie si cutia manuala, MS CS are toate ingredientele necesare pentru a te convinge sa o achizitionezi. Insa, pe unii pretul ar putea sa ii descurajeze deoarece costa numai putin de 99’800 de euro.

BMW M2 CS

Acest nou model este asteptat de foarte multa vreme. Asteptarea devenise chiar interminabila pana in ziua in care BMW  a decis sa ne mai aline putin suferinta si sa ne dezvaluie noul BMW M2 CS. Aceasta masina a fost asteptata mai ceva ca Mesia deoarece toti pasionatii de masini sportive o asteapta.

O masina sportiva fara electrificare, in propulsie si echipata cu o cutie manuala.

Pista este terenul sau favorit. BMW M2 CS se plaseaza ca performanta deasupra modelului BMW M2 Competition. Spre deosebire de acesta, CS va fi produsa intr-un numar limitat de 2200 de unitati timp de un an. Este o masina dezvoltata in paralel cu BMW C2 CS RACING in parteneriat cu BMW Motorsport.

Acest bolid de 450 CP castiga 40 de CP. Sub capota sa din fibra de carbon gasim motorul S55, extrem de popularul de 6 cilindri.

Cuplul maxim de 550 Nm este asigurat intre 2350 si 5500 rpm. Ca o noutate, M2 CS dispune de o suspensie M cu amortizoare adaptive, anterior disponibila doar pe modelul M4. BMW M2 CS accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,0 secunde pentru versiunea cu cutie automata si 4.2 secunde pentru versiunea echipata cu cutie manuala. Viteza maxima a editiei speciale echipate cu pachetul M Driver este limitata electronic la 280 km/h.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Auto
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro