reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Benzema, o performanta iesita din comun | 6pm.ro

Benzema, o performanta iesita din comun

Publicat in April 11, 2021   ·   Fara comentarii

Cel care a deschis scorul sambata in timpul meciului cu FC Barcelona, Karim Benzema pare de neoprit. Nimic nu pare sa ii reziste jucatorului Karim Benzema. Nici macar Barca. Atacantul echipei Real Madrid cunoaste una din cele mai bune perioade din cariera sa.

Karim Benzema

Datorita golului dat sambata in timpul partidei cu FC Barcelona, a avut parte de meciul cu numarul sapte in top in Liga, cu minim un gol inscris. O perfomanta excelenta deoarece este printre cei mai buni jucatori ai secolului XXI, pe locul patru mai precis, dupa Cristiano Ronaldo, Gareth Bale si Ruud van Nistelrooy.

Cel mai bun golgheter francez din campionat in 2021

Si cel care a devenit cu aceasta ocazie al saselea cel mai bun golgheter madrilen din istoria Clasico s-a apropiat in egala masura de Thierry Henry in clasamentul celor mai prolifici jucatori din campionat. Cu numai putin de 231 de goluri, Karim Benzema se afla la doar doua puncte distanta de Thierry Henry, al doilea cel mai bun tricolor din istoria celor cinci mari campionate cu 233 de realizari. Un clasament dominat de catre Bernard Lacombe si cele 255 goluri ale sale.

Acest nou gol inscris sambata a lansat dezbatarea din jurul absentei sale din echipa nationala a Frantei. La doua luni distanta de Euro, Karim Benzema este de altfel cel mai prolific jucator francez din cele cinci mari campionate ale anului 2021. Cu 11 goluri in Liga, a reusit sa il devanseze pe Wissam Ben Yedder si pe Kylian Mbappe, cu respectiv 10 si 9 goluri in Liga 1 de la inceputul anului.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri