reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Belgienii nu au spus acest lucru pana acum | 6pm.ro

Belgienii nu au spus acest lucru pana acum

Publicat in January 21, 2018   ·   Fara comentarii

Stanciu ne implora zilnic. Trebuia sa plece.

Nicolae Stanciu nu a reusit sa se impuna la Anderlecht, presiunea uriasa la care a fost supus din cauza sumei record pentru care a fost transferat de catre actuala campioana a Belgiei este unul din motivele esecului sau. Sau cel putin asta considera jurnalistul belgian Gert Gysen.

Nicolae Stanciu

Intr-un inteviu acordat recent iSport.cz, Gysen afirma ca mijlocasul roman, proaspat transferat la Sparta Praga reprezinta una din marile dezamagiri ale istoriei recente ale echipei Anderlecht, fostul stelist avand, dupa parerea sa, probleme cu adaptarea la rigorile fotbalului modern.

Asteptarile erau foarte mari la inceput, datorita pretului de transfer, de aproape 10 milioane de euro. Este un jucator foarte ofensiv, un numar 10 clasic, dar problema e ca exista mari dubii in ceea ce priveşte adaptarea lui la fotbalul modern. A fost criticat pentru faptul ca nu lucreaza suficient.

Cand a venit la Anderlecht, ne implora sa nu-i mai spunem ‘omul de 10 milioane’. Era un lucru care, firesc, se intampla zilnic, pentru ca era jucatorul care a costat 10 milioane. Nu se simtea confortabil, pentru ca simtea ca ii datoreaza ceva lui Anderlecht si nu putea sa-si plateasca datoria. Problema e ca, probabil si in Cehia va avea parte de aceleasi asteptari, a declarat jurnalistul belgian.

Stanciu a decis sa plece din Belgia la Praga pentru a avea mai multe sanse sa joace ceea ce ii va permite sa nu isi piarda nici locul in cadrul nationalei Romaniei.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri