reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Behind Her Eyes, un thriller machiavelic, psihologic si fantastic | 6pm.ro

Behind Her Eyes, un thriller machiavelic, psihologic si fantastic

Publicat in February 27, 2021   ·   Fara comentarii

Adaptarea romanului de succes apartinand lui Sarah Pinborough, mini-serialul Behind Her Eyes este disponibil pe Netflix incepand cu data de 17 februarie. Un thriller psihologic machiavelic, cu note supranaturale care se lasa devorat dintr-o singura suflare.

 

Behind Her Eyes

Este povestea unui trio. Totul incepe cu o banala poveste de adulter. Un bar, o seara si intalnirea dintre Louise si David. Ea este mama celibatara, frumoasa si inteligenta totodata. El este psihiatru si pare destul de fericit in casnicia sa. Mai exista si Adele, sotia lui David. Frumoasa, bogata, singura, fara prieteni, se apropie de Louise pentru a face din ea singura sa prietena, confidenta sa. Prinsa la mijloc intre cei doi soti, Louise nu stie in care din ei poate avea incredere. Pe cine sa creada? Pe amantul sau ori pe prietena sa? De ce o urmareste David pe Adele daca sustine ca nu o mai iubeste si, mai ales, daca o inseala cu ea?

Si ce ascunde Adele, ce trecut tragic vrea sa tina doar pentru ea? In cele din urma Louise afla ca a asistat la moartea parintilor sai in urma unui incendiu izbucnit in casa familiei. Trecand de la un mister la altul Louise se pierde in cele din urma, la fel ca si spectatorul de altfel.
Intriga serialului Behind Her Eyes se deruleaza intr-un mod clasic. Adele ne intriga, in special misterul care inconjoara personalitatea sa este cel care ne intriga mai tare. Insa, banuielile apasa mai tare pe David decat pe Adele. De ce isi sechestreaza sotia? Ce s-a intamplat in timpul incendiului care a determinat viitorul cuplului?

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri