Becali, chemat de armata la negocieri

Publicat in April 12, 2017   ·   Fara comentarii

Sa fie vorba de ultima noapte de razboi ? Armata il cheama pe Becali la negocieri: Este clar ca noi nu putem finanta fotbalul la un nivel inalt. Ieri a fost o zi importanta in razboiul dintre FCSB si Clubul Sportiv al Armatei. Reprezentantii Ministerului Apararii au avut ieri o intalnire cu senatorii din Comisia pentru Aparare cu scopul de a discuta problemele intampinate de Steaua.

Gigi Becali

Concluziile la care s-a ajuns sunt deosebit de importante – ministrul apararii, Gabriel Les declara ca MAPAN ar trebui sa se ocupe de cu totul altceva, nu cu problemele pe care le intampina Steaua in momentul de fata. In plus, Gigi Becali a fost chemat la negocieri. Categoric nu suntem capabili sa sustinem o echipa de fotbal la nivel inalt, doar intr-o asociere, trebuie sa gasim o solutie cat mai benefica pentru Steaua.

Nu exclud definitiv un dialog cu Gigi Becali. Nu am avut nicio intalnire pana in prezent. Insa, de acest lucru se ocupa CSA Steaua, nu ministrul. Insa nu am o problema in a ma intalni cu Becali.

Ministrul Gabriel Les a declarat ca, in prezent, exista in derulare, procese intre FCSB si CSA Steaua, nu avem cu sa ne asteptam la o impacare peste noapte. Marca este in acest moment la CSA Steaua, un dialog pentru asociere poate exista cu oricine, insa trebuie gasita o solutie legala. Deocamdata procesul este pe rol si solutia care ii obliga sa recupereze prejudiciul. Ministrul declara ca va mai astepta putin sa vada cum decurg lucrurile inainte de a lua o decizie.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro