reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Becali, cel mai mediatizat dintre candidatii la primarie | 6pm.ro

Becali, cel mai mediatizat dintre candidatii la primarie

Publicat in May 30, 2012   ·   1 comentariu

Dintre candidatii la Primaria Capitalei, Gigi Becali este cel mai mediatizat dintre toti, prezenta lui in presa insumand 17% din aparitiile tuturor candidatilor monitorizati.

gigi becali

gigi becali

Nu toate dintre acestea au legatura cu candidatura la primarie, o buna parte fiind subiecte legate de schimbarile de la Steaua si de dosarul cu terenurile MApN. Cele care vizeaza candidatura acestuia la Primarie expun detalii legate de problema cainilor vagabonzi, de donatii si promisiuni de campanie, cum ar fi ridicarea a zeci de biserici in toate sectoarele capitalei.

Emil Boc insumeaza 614 aparitii in presa in ultima saptamana, in scadere fata de perioada precedenta, iar Sorin Oprescu inregistreaza aproape 550 de aparitii pe saptamana, nu toate dintre ele fiind cu conotatie pozitiva.

Marian Vanghelie apare din ce in ce mai mult in presa online, pe cand la capatul opus, mediatizarea lui Irinel Columbeanu si Silviu Prigoana a suferit scaderi.

Citeste toata stirea pe evz

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. Marean says:

    Bre, o sa vedeti voi dupa alegeri cate almanahe o sa va dau. O sa va dau de n-o sa puteti duce. Pam pam

Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri