reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

BCR ofera credite pentru cumpararea propriilor locuinte executate silit | 6pm.ro

BCR ofera credite pentru cumpararea propriilor locuinte executate silit

Publicat in March 20, 2013   ·   Fara comentarii

BCR, in al carei portofoliu au intrat locuintele executate silit, pune acum aceste locuinte la vanzare intr-un mod inedit: se asigura cumpararea locuintei cu imprumut acordat chiar de catre banca, cu dobanzi preferentiale.

credite BCR

credit pt locuinte

Banca aduce ca un plus al ofertei sale si faptul ca apartamentele sunt in proprietatea ei, ceea ce elimina comisioanele care ar fi trebuit platite pentru intermedierea agentiilor imobiliare, astfel procesul de cumparare fiind sigur, rapid si cu economii financiare.

Se elimina de asemenea comisioanele bancare, taxa de evaluare a imobilului, riscul valutar este eliminat si el deoarece aceste credite bancare se acorda exclusiv in lei, asigurarea pentru casa fiind si acesta gratuita pe toata durata creditului.

Sumele acordate pentru achizitia acestor locuinte sunt cuprinse intre 22.000 lei suma minima si 4,4 milioane de lei suma maxima, termenul de achitare este de 30 ani, avansul minim de 15%, iar banca ofera pana la 85 % din valoarea garantiei imobilului.


BCR ofera spre vanzare locuinte in toata tara la preturi foarte accesibile.

Despre noile credite oferite de BCR pentru achizitionarea propriilor locuinte executate silit au mai scris si cei de la economica.net

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri