reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

BCR inchide 60 sucursale si concediaza 1600 angajati | 6pm.ro

BCR inchide 60 sucursale si concediaza 1600 angajati

Publicat in December 23, 2012   ·   Fara comentarii

Presedintele BCR, Tomas Spurny a anuntat ca pentru urmatoarul an se vor face disponibilizari in proportie de 17,5% din totalul angajatilor si vor fi inchise un numar de 60 de sucursale neprofitabile.

banca bcr

Banca BCR

In acest fel se reduce numarul angajatilor de la 9.100 in prezent pana la 7.500 la finele celor 12-18 luni preconizate pentru acest demers.

Potrivit Mediafax, planul de restructurare nu a fost inca negociat cu cele trei sindicate, deoarece strategia de dezvoltare pentru urmatoarea perioada a fost aprobata in urma cu putin timp.

Motivatia acestei hotarari este criza economica care impune reasezarea modelului in functie de realitatile economice si reducerea costurilor urmand a se stimula tranzactiile si concentrarea pe lei pentru continuarea cresterii si, desi se stie ca anul 2013 va fi un an greu, se spera intr-o revenire in 2014, conform declaratiilor Presedintelui bancii.


In opinia domnului Spurny promovarea finantarilor in lei va fi un model care spera sa fie urmat de intreaga piata, acest lucru datorita faptului ca ultimii ani au demonstrat ca procesul de convergenta pe care s-a mizat nu este rapid si nu sunt perspective de imbunatatire.

Despre disponibilizarile de la BCR si inchiderea sucursalelor au mai vorbit si cei de la dailybusiness.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri