BCR implicata in raliul Clujului

Publicat in July 1, 2012   ·   Fara comentarii

Raliul Transilvaniei, desfăşurat în judeţul Cluj, este cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Raliuri. Transilvania Rally Cluj, cea de-a patra etapă din Campionatul Naţional de Raliuri, urmează să se desfăşoare în perioada 21-23 iunie, pe trasee ce se întinzând între Cluj Napoca, Huedin şi Lacul Fântânele, în judeţul Cluj.

raliul clujului

raliul clujului

Lungimea totală a traseului de concurs este 435 km, acest raliu având programate 10 probe speciale, care însumează 125 de kilometri. Până acum în Raliul Clujului s-au înscris 48 de echipaje, dintre care cele ale BCR Leasing Rally Team speră să facă o figură la fel de bună ca şi până acum.

De reţinut că în clasamentul general, după primele trei etape, BCR Leasing Rally Team este lider, cu 196 de puncte, în timp ce Vali Porcişteanu ocupă prima poziţie a clasamentului la piloţi, cu 60 de puncte. Raliul Clujului, însă, va fi mult mai important pentru Edwin Keleti, care, clujean fiind, doreşte să impresioneze audienţa şi să-şi încânte fanii pe teren propriu.

Startul în Transilavnia Rally Cluj 2012 se va da vineri 22 iunie, cu superspeciala Ursus, desfăşurată în centrul oraşului. Pe lângă faptul că le va oferi spectatorilor un show de zile mari şi adrenalină la maximum, această superspecială urbană are o semnificaţie istorică, dorindu-se un tribut adus istoriei automobilistice a Clujului.

Informatii asemanatoare gasiti si pe promotor.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Auto
Cautari populare
Arhiva stiri
Odat.ro
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro