Barack Obama si Mitt Romney se ataca in direct

Publicat in October 25, 2012   ·   Fara comentarii

Asa cum se obisnuieste in SUA la final de campanie electorala prezidentiala, cei doi lideri in competitia pentru postul de presedinte se intalnesc intr-o dezbatere televizata.

Barack Obama si Mitt Romney

dezbatere

In acest an, pentru acest post, se lupta actualul presedinte, democratul Barack Obama si oponentul sau, republicanul Mitt Romney.

Cu toate ca Obama a atacat mai mult politica liderului republican si in anumite momente punandu-l in dificultate, nici Romney nu sa lasat mai prejos, acuzand politica administratiei democrate cu privire la relatiile cu celelalte tari.

Aceasta a fost ultima dezbatere in care s-au intalnit cei doi aspiranti la mandatul de presedinte, dinaintea alegerilor din 6 Noiembrie.

Aceasta cursa este urmarita in toata lumea, cei doi pretendenti avand viziuni diferite asupra politicii externe, democratul fiind mai apropiat politicii presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, in timp ce republicanul ramane un sceptic in privinta acestei tari si considera ca nu trebuie lasata garda jos in fata acestei puteri si ca razboiul rece inca nu este pe deplin incheiat.


Potrivit ultimelor sondaje de opinie, cei doi se afla la egalitate in acest moment, aproximativ 46-47-% pentru fiecare dintre ei, aceasta facand ca lupta electorala sa se duca pana in ultimele zile premergatoare alegerilor.

Despre lupta dintre Barack Obama si Mitt Romney au mai scris si cei de la money.ro

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Externe
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro