reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Banda adeziva pentru ambalare de calitate comandata online | 6pm.ro

Banda adeziva pentru ambalare de calitate comandata online

Publicat in November 22, 2016   ·   Fara comentarii

O buna optiune pentru persoanele ce doresc sa comande online articole de birotica si papetarie este aceea de a face acest lucru pe site-ul zenon.ro.

Au in oferta ce se actualizeaza in timp real o multitudine de produse de acest tip, care de care mai utile atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru firme.

banda-adeziva

Banda adeziva

Si nu doar articole din sfera obiectelor de birotica si papetarie gasesti la Zenon, ci si produse de protocol (inclusiv cafea, bauturi racoritoare sau apa de la branduri prestigioase), precum si produse de curatenie.

Au in magazinul lor online cam tot ce iti trebuie in materie de consumabile pentru un birou, plus articole de IT&C.

Pentru ca este perioada cadourilor, tot mai multi cauta online produse pentru ambalare si marcare de calitate, de la benzi adezive la folie stretch, de la elastice la sisteme de etichetare.

Se intampla acest lucru pentru ca, de multe ori, nu hartia de ambalaj sau cutia de asezat obiectele reprezinta o problema pentru un expeditor, ci modul de lipire al acestora.

In magazinul online Zenon o sa gasiti o gama diversificata de tipuri de banda adeziva pentru ambalare, dar si dispencere de birou pentru banda adeziva.

Se pot comanda de aici, la niste preturi foarte mici, role cu banda adeziva maro sau transparenta de diverse latimi si dimensiuni cuprinse intre 10 si 66 de metri.

Desi au un pret pe bucata extrem de redus, pornind in medie de la 0,55 lei, ele sunt de foarte buna calitate, asa incat se poate avea siguranta ca pachetele vor ajunge la destinatar in buna stare, nedezlipite accidental.

Tot de pe zenon.ro se pot comanda si etichete autoadezive de calitate albe, color sau transparente, etichete A4, precum si etichete de la 1/A4 pana la etichete 160/A4.

Ele sunt extrem de utile in cazul unor expedieri care trebuie sa arate profesionist din toate punctele de vedere, putand sa fie tiparite cu imprimanta laser, imprimanta inkjet, la copiator sau chiar pot sa fie scrise de mana.

Aceste etichete autadezive oferite spre vanzare de Zenon sunt realizate dintr-o hartie foarte buna, de aceea se pot folosi nu doar pentru corespondenta, dar si pentru tiparire coduri de bare, etichetare produse, chiar si pentru reclame tiparite.

Livrarea produselor se efectueaza in Bucuresti in maxim 24 de ore, daca ele au o valoare totala mai mare de 100 de lei, in ziua in care s-a confirmat comanda de peste 100 de lei pentru o taxa de 25 de lei sau in 60 de minute pentru o taxa de 50 de lei.

Transportul in alte localitati din tara se face gratuit, daca este vorba de o comanda de peste 200 de lei, cu conditia ca produsele sa nu aiba o greutate foarte mare. Pentru detalii in acest sens intrati pe site-ul zenon.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri