reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Australia va deveni mai accesibila pentru moldoveni | 6pm.ro

Australia va deveni mai accesibila pentru moldoveni

Publicat in May 27, 2012   ·   1 comentariu

Cetatenii Republicii Moldova vor putea obtine mai usor viza pentru emigrare in Australia. Acest lucru va fi valabil de la 1 iulie, data de la care cetatenii de peste Prut nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze pana la Ambasada Australiei la Moscova si vor putea aplica online pentru viza, trimitand la adresa misiunii diplomatice cererea si documentele necesare obtinerii vizei.

vize australia

Vize Australia

Decizia Departamentului de Imigrare şi Cetăţenie al Guvernului Australiei va fi trimisa tot online solicitantilor, iar in cazul acceptarii, acestia vor fi controlati la frontiera, in baza datelor ce vor figura automat in sistemul electronic si in baza confirmarii online venita din partea Ambasadei Australiei.

Sistemul va fi functional permanent, solicitarile putandu-se trimite 24 din 24 la adresa de email eoc@immi.gov.au sau la numarul de telefon +61 1300 368 126

Citeste intreaga stire pe Adevarul

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. vitalie says:

    la cit este posibil de emigrat in australia shi cit costa

Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri