reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Australia concureaza pentru prima data la Eurovision | 6pm.ro

Australia concureaza pentru prima data la Eurovision

Publicat in March 16, 2015   ·   Fara comentarii

Eurovisionul din anul 2015, care va avea loc pe data de 19, 21 si 23 mai in Austria la Viena, este o editie care marcheaza mai multe evenimente speciale. Pe de o parte, editia din 2015 este cea de-a 60-a aniversare a unuia dintre cele mai mari concursuri muzicale din lume, pe de alta parte, acest an este si primul in care Australia va lua parte in lupta pentru premiul cel mare dar nu si la sansa de a organiza Eurovision in anul 2016.

Australia-Eurovision

Australia

Pentru editia aniversara de 60 de ani s-a ales, conform traditiei, o tema specifica. De data aceasta este vorba de Building Bridges, a construi punti de legatura, iar participarea in premiera a Australiei este simbolica din acest punct de vedere. Invitatia pentru participare a fost trimisa Australiei din partea European Broadcasting Union si a televiziunii din tara gazda ORF. Propunerea a fost primita de Australia cu mult entuziasm, in mod special ca popularitatea concursului este in crestere an de an la televiziunea din Australia care il transmite ( SBS).

Data cu invitatia la participare, Australia primeste si drept de vot, numarul de tari participante ajungand la 40. Mai mult, Australia va fi admisa direct in finala concursului, pentru a nu reduce sansele participantilor obisnuiti. Participarea Australiei are loc doar cu ocazia editiei aniversare si se va extinde pentru editia din 2016 doar in cazul in care acestia castiga. Conform organizatorilor, Australia, ca tara-invitat special, nu va avea dreptul sa organizeze concursul in urmatorul an, chiar daca reprezentantul acesteia reuseste sa castige.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri