reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Atentie la ofertele de munca in strainatate | 6pm.ro

Atentie la ofertele de munca in strainatate

Publicat in October 25, 2012   ·   Fara comentarii

Cum rata somajului este in crestere si locurile de munca din tara isi reduc numarul, multe persoane incearca sa-si gaseasca de munca in strainatate, unde pot castiga mai bine ca in tara si pot gasi mai usor de munca in anumite domenii.

Locuri-de-munca-in-strainatate

strainatate

In acesti ani, multe firme sau persoane particulare au gasit din aceasta o oportunitate de a castiga, cautand job-uri pentru forta de munca din tara care doreste o angajare peste hotare. De aceeste oportunitati profita si o serie de escroci care, promitand locuri de munca in strainatate, pagubesc persoanele credule de sume mai mari sau mai mici de bani.

Astfel, dupa o ancheta inceputa din luna Martie anul acesta de catre politia din Brasov, s-au descoperit si arestat doua persoane din judetul Timis, sot si sotie, care profitau de cei care doreau un serviciu stabil in strainatate, pretindeau depunerea unei sume intre 40 si 50 lei in unul din asa zisele conturi ale firmei, urmand ca ei sa se ocupe de intermedierea unui loc de munca in Germania.


La sfarsitul anchetei, finalizat cu arestarea celor doi, s-a constatat ca astfel au fost pacalite mai mult de 220 de persoane de pe intreg teritoriul tarii, numarul total fiind de aproximativ 400, dupa parerea politiei din Brasov.

Despre cei ce luau bani pentru intermedierea locurilor de munca in strainatate au mai scris si cei de la realitatea

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri