reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

ASUS a lansat desktopul ROG GD30 | 6pm.ro

ASUS a lansat desktopul ROG GD30

Publicat in April 17, 2017   ·   Fara comentarii

12 aprilie 2017 a reprezentat o zi speciala pentru ASUS deoarece a fost prezentat in mod oficial la noi in tara desktopul ROG GD30, unul din cele mai bine realizate modele, inspirat parca din filme. Desktopul ROG GD30 ca face cu siguranta furori in randul pasionatilor de tehnologie deoarece este dotat cu o serie de componente de ultima generatie si este disponibil pe piata in numai putin de 15 variante.

desktop GD

Primul lucru care atrage la acest desktop este, in primul si in primul rand, carcasa. In culori alb si negru, una din cele mai sigure combinatii. Carcasa este moderna si extrem de spatioasa insa principalul atu al sau este dat de panourile interschimbabile. Panourile din fata se pot detasa pentru a se putea realiza diverse configuratii si un design original. In lateral exista posibilitatea de a se monta si casti.

Spatiul oferit in interior este extrem de generos. Zona sursei este astfel acoperita incat sa lucreze in mod independent iar cablurile sa nu fie la vedere, sa fie ascunse. Dispune de un sistem pentru 6HDD-uri maxim si 2 SSD-uri, ofera posibilitatea de a se monta un sistem de racire pe lichid si are luminite.

Un lucru important de mentionat, are Wi-Fi si Bluetooth. Unitatea optica este si ea prezenta chiar daca nu se mai bucura de popularitatea de pe vremuri. Sistemul va fi disponibil undeva spre sfarsitul trimestrului al doilea cu un pret variind intre 3900 Ron si 8000 de Ron, in functie de configuratia aleasa.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri