reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Apple a intampinat dificultati pe segmentul de vanzari in 2015 | 6pm.ro

Apple a intampinat dificultati pe segmentul de vanzari in 2015

Publicat in February 17, 2016   ·   Fara comentarii

In trimestrul fiscal incheiat la sfarsitul lui 2015, Apple au inregistrat cea mai slaba crestere in vanzari din ultimii 8 ani. Reprezentantii companiei au declarat pentru un cunoscut site de stiri economice din Statele Unite ca se asteapta ca vanzarile sa intre in declin in trimestrul de la inceputul lui 2016, inregistrand cea mai mare scadere a ultimului deceniu si jumatate.

apple

vanzari apple

Lansat pe piata in 2007, iPhone a devenit vedeta rapid strangand o baza de clienti fidela care revine la fiecare noua lansare. Numerele record de vanzari au fost multi ani ceva obisnuit pentru Apple, considerat brandul numarul 1 in inovatie in ceea ce priveste smartphone-urile.  In timp pretul ridicat al produselor si competitia puternica – in special competitorul principal Samsung,  au inceput sa afecteze vanzarile. In ultimul trimestru din 2015, Apple au inregistrat un minim istoric la cresterea din vanzari, o crestere cu mai putin de 1%, de la 74,5 milioane de unitati la 74.77 milioane de unitati.

In declin sunt si vanzarile de ipad-uri si computere Apple. Pentru primul trimestru care se incheie in luna martie 2016,  reprezentantii Apple au declarat ca anticipeaza primul declin in vanzari din ultimii 13 ani. Marja de profitabilitate prognozata de companie a scazut de asemenea de la 39.97% a 39%-39.5%.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri