Antena 1 a luat formatul Peking Express

Publicat in October 16, 2017   ·   Fara comentarii

Peking Express

Peking Express sau cum sa te descurci cu un dolar pe zi pe un traseu stabilit prin mai multe tari. Antena 1 a cumparat de curand un format international ce urmeaza sa fie produs de catre Mona Segall. Peste hotare aceasta emisiune poarta numele de Peking Express si reprezinta un format olandez ce a fost lansat in anul 2004. In unele tari din Asia aceasta emisiune poarta numele de Asia Express.

Despre ce este vorba in aceasta emisiune?

Un grup format din mai multe cupluri trebuie sa parcurga un traseu stabilit ce acopera mai multe tari si mii de kilometri avand in buzunar doar un dolar pe zi. In variantele internationale ale acestei emisiuni inedite sunt alcatuite mai multe trasee si anume :

China – Nepal – India

Ecuador – Chile – Argentina (incluzand zone din padurile amazoniene)

Vietnam – Cambogia – Laos – Thailanda – Indonezia

Egipt – Kenya – Tanzania Lesotho, Africa de Sud

Din primele informatii oferite se pare ca la emisiunea din Roamnia vor participa vedetele noastre autohtone. Pe parcursul traseului acestea vor avea de trecut printr-o serie de probe mai mult sau mai putin dificile. Emisiunea a fost difuzata in tari precum Olanda, Belgia, Franta, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Spania, Mexic si Italia.

In Europa de est, tarile care au preluat formatul emisiunii sunt Polonia si Ungaria, unde show-ul poarta numele de Asia Express. Inca nu stie de cand se va difuza aceasta emisiune insa sigur va fi una de succes.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Media
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro