ANAF a anuntat termenul limita de depunere a declaratiei unice

Publicat in July 12, 2019   ·   Fara comentarii

ANAF a anuntat recent termenul limita de depunere a declaratiei unice si anume 31 iulie 2019. Contribuabilii trebuie sa isi declare impozitul pe veniturile realizate din Romania si/sau din strainatate in anul 2018.

ANAF declaratie

Aceasta declaratie mai cuprinde impozitul pe venitul estimat a se realiza din Romania in anul 2019 sau impozitul aferent normei de venit dar si venitul estimat pentru incadrarea ca platitor de contributii sociale pentru 2019 si, in functie de situatie, contributiile sociale datorate in anul fiscal 2018.

Aceasta declaratie unica se poate depune prin intermediul Serviciului Spatiul Privat Virtual sau se poate transmite ANAF cu ajutorul serviciului Depunere de declaratii disponibil online, pe portalul e-guvernare.ro.

In plus, aceasta declaratie se poate transmite si prin posta, fara probleme sau se poate depune direct la sediul unitatilor fiscale din orasele tarii.

ANAF ofera asistenta telefonica prin intermediul specialistilor sai, in domeniul IT sau fiscal, pentru completarea si depunerea acestei declaratii unice. Contribuabilii beneficiaza de asistenta si sprijin si la sediul unitatilor fiscale pentru completarea si depunerea online, folosindu-se in acest sens calculatoarele puse la dispozitie de ANAF.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Economie
Cautari populare
Arhiva stiri