reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ambasadorul Rusiei impuscat mortal in Turcia | 6pm.ro

Ambasadorul Rusiei impuscat mortal in Turcia

Publicat in December 20, 2016   ·   Fara comentarii

Andrei Karlov, ambasadorul Rusiei in Turcia a fost impuscat Luni in timp ce se afla la o expozitie in Ankara. Ambasadorul a decedat la scurt timp dupa transportarea la spital din cauza ranilor suferite.

ucigas-karlov

ucigas karlov

Se pare ca asasinarea lui Andrei Karlov reprezinta un act provocator conform presedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Acesta din urma a avut deja o discutie cu omologul sau rus, Vladimir Putin. Iata ce a declarat presedintele Turciei in cadrul unui discurs televizat : Am fost de acord cu Vladimir Putin ca este vorba de o provocare. Am stabilit cu Vladimir Putin sa intensificam solidaritatea” a subliniat presedintele turc prezentand condoleante Rusiei dupa asasinarea ambasadorului Karlov.

Atacatorul, un politist, a strigat in timpul atacului : « Nu uitati de Alep! Numai moartea ma va scoate de aici. Toti cei care au avut un rol in actele de opresiune din Alep, vor muri unul cate unul. ». Vladimir Putin a convocat de urgenta sefii serviciilor de securitate. Imagini de-a dreptul socante au fost surprinse de televiziunile aflate la eveniment. Expozitia la care se afla ambasadorul era intitulata Rusia prin ochii turcilor acesta fiind invitat sa tina un discurs. Discursul a fost brusc intrerupt de focuri de arma violente trase de un tanar in costum si cravata. Primarul orasului Ankara a declarat ca ucigasul este un fost politist local si asa a reusit sa intre in cladire.

Alte trei persoane au fost ranite in ambuscada creata. Trupele speciale turce au reusit sa il anihileze pe atacator. Asasinarea ambasadorului rus se petrece intr-un moment in care relatiile dintre cele doua tari pareau sa se fi imbunatatit.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri