reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Alexandrion ataca piata din SUA | 6pm.ro

Alexandrion ataca piata din SUA

Publicat in July 24, 2017   ·   Fara comentarii

Alexandrion, principalul producator si importator de bauturi alcoolice din Romania urmeaza sa investeasca suma imensa 100 de  milioane de dolari in SUA. Mai precis intr-o distilerie din America.

Alexandrion in SUA

Termenul propus pentru inaugurarea acestei distilerii este a doua parte a anului viitor. Alexandrion mizeaza p un numar la fel de mare de angajati, ca in Romania, in jur de 400, motivand ca a ales acest loc pentru comunitatea solida de acolo, de cateva sute de mii de romani.

Salameh, fondatorul acestui business, a declarat a va fi pastrat brandul Alexandrion si ca distileria din America urmeaza sa produca produse adaptate pietii locale, axandu-se pe bauturi alcoolice precum bourbon, whiskey, gin si rom dar si binecunoscutul coniac Brancoveanu.

In momentul de fata, Alexandrion are in portofoliu atat o serie de produse proprii precum vin ars de Brancoveanu, brandy Alexandrion, vodka Kreskova si Alexander cat si marci de import precum sampania Piper Heidsieck, vodka Beluga, coniacul Camys dar si whiskey-ul Glenfiddich.

Alexandrion reprezinta o afacere de succes, de 25 de milioane de euro in 2015, infiintata de catre Nawah Salameh in urma cu 20 de ani, devenind rapid unul dintre principalii producatori si importatori de bauturi alcoolice pe plan local. Proprietarul companiei, Salameh,  a detaliat in cadrul emisiunii Profesionistii in Retail cu ce alternativa urmeaza sa vina in tara unde anual se vand 70-80 de milioane de litri de alcool medicinal si cum isi propune sa educe consumatorii romani.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri