Alege cazare la La Conac pentru sejurul la Horezu

Publicat in March 8, 2020   ·   Fara comentarii

La Conac este o pensiune frumoasa stabilita pe colinele Horezu, cel mai potrivit loc pentru a-ti gasi linistea, confortul in mijlocul unui peisaj splendid. Intr-o regiune mai putin turistica, in Valcea, exista numeroase lucruri frumoase de apreciat, atat culturale cat si naturale.

La Conac

Din exterior se poate aprecia o gradina frumoasa si bogata in flori multicolore. Totul este curat, extrem de bine intretinut. La Conac este un loc mare si frumos. Este alcatuit din numeroase balcoane.

Pensiunea este alcatuita din 4 camere printre care un apartament. Camerele nu sunt atat de spatioase insa sunt suficiente pentru cazare si confortabile. Luminoase, camerele ofera decoratiuni simple si frumoase, mobilate cu un lemn de culoare inchisa. Culorile dominante sunt albe, maro si roz, un veritabil cuib romantic.

Baia este extrem de bine echipata.

Decoratiunile exterioare ale pensiunii La Conac sunt vechi insa vin cu un plus de farmec pensiunii. Tablourile care reprezinta orasul Horezu sunt dispuse intr-un mod inteligent pe pereti. La parter, micuta bucatarie este ideala pentru a savura cafeaua de dimineata si pentru a servi micul dejun. Exista turisti care prefera sa serveasca cafeaua si micul dejun pe terasa pensiunii. La Conac reprezinta cea mai buna alegere pentru persoanele care isi doresc sa petreaca un sejur in aceasta regiune. Este locul ideal pentru cei aflati in cautare de confort si pentru cei aflati in cautare de locuri unice. Este un loc ce nu este recomandat familiilor cu copii deoarece nu dispune de suficient spatiu.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro