reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Airsoft pentru incepatori – ce trebuie sa stii inainte de prima lupta | 6pm.ro

Airsoft pentru incepatori – ce trebuie sa stii inainte de prima lupta

Publicat in August 2, 2018   ·   Fara comentarii

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l stii despre orice sport sau joc, sunt regulile. Regulile principale ale luptelor airsoft provin de la a fi onest si de a te bucura de experienta.

Simularile de lupta vor fi impartite in doua sau mai multe echipe, si va exista un set de obiective pentru fiecare joc. Obiectivul final este de a impusca inamicii pentru a-i elimina din joc fie prin moarte, fie prin ranire, ceea ce ii va impiedica sa continue lupta.

Airsoft pentru incepatori

Airsoft

Daca esti lovit, trebuie sa ridici mana si sa strigi “lovit”, acest lucru va indica tuturor celor din jurul tau ca esti in afara jocului si ca ar trebui sa se opreasca din a trage asupra ta. Lovitura trebuie sa fie o impuscatura directa in orice parte a corpului. O lovitura in pistol sau una care ricoseaza din obiectele din apropiere nu se ia in considerare. In unele jocuri pot fi folosite grenade, iar acestea vor exploda puternic in gol. Fiecare joc va desemna o raza de ucidere, de obicei de aproximativ 3 metri. Daca o grenada se stinge intr-un spatiu inchis, ca un mic adapost sau o camera a unei cladiri, adesea se accepta ca toti cei din camera sa fie loviti si sa iasa din joc. Aceste reguli vor fi declarate la inceputul zilei de joc!

Tipuri de arme airsoft

Poti cumpara trei tipuri principale de arme din Magazin Airsoft; arme cu arc, electrice si alimentate cu gaz. Pentru jucatorii noi, majoritatea membrilor comunitatii airsoft recomanda o mitraliera electrica sau un pistol automat electric pentru a face jocurile mai simple si mai distractive. Indiferent de tipul de pistol, este important sa se utilizeze pelete aprobate. Peletele iti vor sparge arma daca sunt ieftine, pentru ca sunt fabricate prost. In ceea ce priveste greutatea peletelor, obiectivul este de aproximativ 0.2g, si acest lucru ar trebui sa se vada atunci cand tragi pentru ca ele vor zbura drept daca nu sunt prea usoare sau prea grele.

Ce sa porti la prima lupta airsoft?

Daca joci pentru prima oara airsoft, vei avea nevoie de incaltaminte decenta, cum ar fi cizme sau bocanci militari, care iti vor proteja picioarele de noroi si accidentari. Ochelarii de protectie sunt esentiali. In ceea ce priveste hainele, niste blugi vechi si un hanorac cu gluga ar trebui sa te ajute. Incearca sa porti haine inchise la culoare, sau daca ai imbracaminte de camuflaj, te poate ajuta foarte mult! Tine minte ca anumite terenuri cer un cod de imbracaminte, asa ca e mai bine sa te interesezi inainte de a pleca la lupta. Cel mai bine ar fi sa achizitionezi tot echipamentul necesar pentru luptele airsoft, daca iti permiti, inclusiv masca, vesta, pantaloni cu multe buzunare in care poti tine obiectele suplimentare, etc.

Cat costa airsoft?

Pentru incepatorii airsoft, se poate inchiria tot echipamentul de lupta de la terenurile specializate. Pentru suficiente pelete de 6mm pentru o zi de joc de airsoft, media ar trebui sa fie de 50 de lei pentru munitie. Pretul pentru inchirierea intregului echipament difera de la teren la teren, insa ar trebui sa fie in jurul sumei de 100 de lei. Daca vrei sa achizitionezi pusti cu luneta, sau alte arme care sa iti satisfaca fantezia de lunetist, ar trebui sa te consulti cu alti jucatori care au mai multe cunostinte in domeniu.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri