reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Ai nevoie de o masina la aeroport? Iata ce trebuie sa cunosti | 6pm.ro

Ai nevoie de o masina la aeroport? Iata ce trebuie sa cunosti

Publicat in March 20, 2022   ·   Fara comentarii

Serviciul de inchirieri auto Otopeni este un serviciu care te ajuta atunci cand aterizezi pe aeroport si ai nevoie de o masina pentru a merge mai departe.

Autovehiculul te va astepta la ora la care aterizezi, astfel incat nu vei pierde timp. Important este sa alegi colaborarea cu o firma care detine experienta in domeniu. Afla din randurile de mai jos tot ce trebuie sa cunosti despre inchirierea unei masini.

Servicii inchiriere auto Otopeni

Serviciile de inchirieri auto vin in sprijinul tau atunci cand ai nevoie de o masina pentru a te deplasa. Pe piata si in mediul on-line vei gasi numeroase companii care iti pun la dispozitie modele de masini diversificate, astfel incat acestea sa se adapteze cu nevoia ta. Nu vei mai fi nevoit sa calatoresti cu mijloacele de transport in comun sau sa cari bagajele de la cumparaturi. Inchiriaza un autovehicul indiferent ca vrei sa te deplasezi in oras pe drumuri scurte, in vacante sau in interes de serviciu. Confortul iti va fi imbunatatit.

Intereseaza-te de serviciul de inchirieri auto

Indicat este sa te interesezi de compania de inchirieri auto indiferent daca este prima oara cand apelezi la aceste servicii sau le-ai mai utilizat. Pentru o buna experienta si servicii de calitate alege sa colaborezi cu o firma care detine experienta in domeniu. Mai mult, parcul auto din care vei alege masina preferata trebuie sa fie cat mai nou, iar autoturismul sa detina un numar redus de km.

Verifica eligibilitatea

Companiile de inchirieri auto iti vor acorda o masina doar daca ai o varsta de minimum 19 ani si un permis valabil de cel putin un an de zile. Indicat este sa verifici conditiile firmei inainte de a rezerva o masina. In felul acesta vei stii sigur daca o poti inchiria sau nu.

Acte necesare

In vederea semnarii contractului de inchiriere este bine sa stii ca vei avea nevoie de o carte de identitate si un permis de conducere valabil. In situatia in care nu ai cetatenie romana este necesar sa prezinti un pasaport valabil. Unele companii de inchirieri auto iti pot solicita si un document care sa ateste rezidenta ta. Nu uita, intreba un reprezentant daca esti eligibil pentru inchiriere.

Primul pas – rezervarea

Daca indeplinesti conditiile minime necesare inchirierii unui autoturism, atunci poti rezerva masina. Specialistii recomanda sa rezervi din timp, astfel incat sa poti beneficia de modelul preferat. Pasii pe care ii ai de parcurs nu sunt complicati, este necesar sa accesezi site-ul companiei de inchirieri. Va trebui sa completezi date de contact, precum: nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon. Alte informatii solicitate vor fi cele de locatie: unde ai nevoie sa te astepte masina si unde o vei preda. Vei stabili intervalul de inchiriere care poate fi pe termen scurt, mediu sau lung. Tot la rezervare poti achita integral contravaloarea inchirierii. Unele firme iti pot acorda reduceri daca faci plata din acest moment.

Preluare masinii

Vei prelua masina din punctul stabilit. Un reprezentant al companiei de închiriere auto te va astepta pentru a face inspectia masinii si pentru a-ti oferi cheile. Daca ai facut rezervarea on-line vei semna acum si contractul de inchiriere. Procedura dureaza putin si ulterior te poti bucura de masina aleasa. Nu uita sa intrebi daca ti se vor percepe costuri suplimentare in cazul in care predarea se va face in afara orelor de program.

Daca urmeaza sa te intorci in tara, atunci rezerva masina dorita din timp. Trebuie doar sa accesezi site-ul pricecarz.com si vei beneficia de cele mai bune servicii din domeniul inchirierii auto!

 

Date de contact:

E-mail: reservations@pricecarz.com

Telefon: +40751934934

 

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri