reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Afla tot ce trebuie sa stii despre procedurile de hidroizolatie. Informatii de la specialisti | 6pm.ro

Afla tot ce trebuie sa stii despre procedurile de hidroizolatie. Informatii de la specialisti

Publicat in October 6, 2020   ·   Fara comentarii

Atunci cand realizezi o constructie si ajungi la capitolul hidroizolatii, vei afla ca nu este suficient sa investesti in materiale scumpe, pentru o garantie a calitatii lucrarilor, ci este necesar sa beneficiezi in totalitate de expertiza specialistilor.

Subiectul „hidroizolatii”, in general, este unul vast dezbatut in comunitatile de constructori, dar si de beneficiarii directi, de proprietari, intrucat are un impact puternic asupra calitatii si rezistentei unei constructii. Atunci cand vine vorba despre hidroizolatie subsol, impactul modului de realizare a lucrarilor si a standardelor de calitate este cu atat mai important. Haide sa afli si de ce, din acest articol conceput special pentru a-ti veni in ajutor.

Motivele pentru care sa apelezi la hidroizolatie subsol

Exista nenumarate motive care impun realizarea lucrarilor de hidroizolatie din timp. Dintre acestea, vom enumera cateva primordiale in calitatea vietii intr-o constructie:

• Sanatatea
Cel mai important aspect care nu poate fi pus la indoiala este mentinerea sanatatii tale si a familiei. Atunci cand vorbim despre hidroizolatie subsol, avem in vedere mai mult decat o necesitate, o obligatie. Igrasia si mucegaiul sunt un pericol pentru sanatatea tuturor membrilor familiei care locuiesc in casa. Ele pot cauza afectiuni respiratorii severe, precum si reactii alergice manifestate prin iritatii ale pielii, stranut, ochi rosii, secretii nazale si asa mai departe. Pe langa aspectul estetic, aspectul igienic si impactul igrasiei si al mucegaiului pentru sanatatea noastra este de o importanta majora, de care trebuie sa tii cont neaparat.

• Rezistenta constructiei
Pe cat de indispensabila este apa pentru viata omului, pe atat de puternica este si forta cu care poate distruge. Atunci cand apa se inflitreaza in subsolul unei constructii, prin ciclul inghet – dezghet, actioneaza direct asupra calitatii materialelor din structura sa. Piesele metalice si armaturile incastrate in beton au de suferit, aplicandu-se procesul de coroziune. Toate acestea se traduc prin afectarea structurii de rezistenta a cladirii si amenintarea sigurantei acesteia. Nu uita: pentru ca vorbim de partea subterana a constructiilor, nu trebuie sa scapi din vedere faptul ca ea este supusa contactului cu apa freatica si fluviala.

• izolarea termica
Pe langa impactul direct asupra starii de sanatate a locuitorilor si asupra rezistentei unei constructii vizate, mai exista un factor important in topul motivelor pentru care o hidroizolatie subsol este o necesitate: efectul asupra izolarii termice. Apa, prin infiltrarea ei, va ameninta nu doar structura de rezistenta, ci si capacitatea de izolare termica, ceea ce contribuie negtiv, din nou, la calitatea vietii.

Riscuri in lucrarile de hidorizolatie subsol

De-a lungul timpului, au iesit la evidenta o multime de probleme severe in urma lucrarilor de hidroizolatie subsol realizate necorespunzator. Toate acestea se pot traduce in riscuri, pe care nu le poti evita decat intr-un singur fel: apeland la expertiza celor mai buni din domeniu. Si daca tot vorbeam de riscuri, sa enumeram cateva dintre ele:

• lipsa de cunoastere a materialelor;
Caracteristicile materialelor sunt esentiale atunci cand vorbim de imbinarea lor in cadrul unei lucrari de hidroziolatie subsol realizata corespunzator. O echipa care nu le cunoaste in totalitate nu va putea valorifica buna calitate a materialelor printr-o executie profesionista.

• lipsa de expertiza in cadrul constructiilor vechi;
O hidroizolatie subsol nu trebuie sa se realizeze doar in cazul lucrarilor noi. Este un mit care circula si care ar trebui desfiintat fara dar si poate. Cu toate acestea, atunci cand vorbim de contructii vechi, suprafata rezistenta static este un must-have.

Echipele de profesionisti te ajuta sa scapi de orice problema

Pentru a evita orice fel de risc, iti venim in ajutor cu o recomandare: echipa hidroizolații-terase.ro.

Prin calitatea lucarilor realizate, sunt recunoscuti in domeniu pentru profesionalism, seriozitate si expertiza. Asadar, te poti bucura de o executie de calitate, care sa-ti aduca numai bucurii in locuinta, cu ajutorul unei echipe profesioniste. Fie ca optezi pentru hidroizolatii fundatii, terase sau piscina, apeleaza cu incredere la hidroizolații-terase.ro.

Spor la construit!

 

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri