reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Adrian Nastase a fost eliberat | 6pm.ro

Adrian Nastase a fost eliberat

Publicat in March 22, 2013   ·   Fara comentarii

Adrian Nastase a fost eliberat Luni, in urma respingerii dosarului in care era implicat, dupa ce tribunalul a respins recursul Directiei Nationala Anticoruptie.

adrian nastase eliberat

Eliberare Nastase

Presedintele Ioana Cleopatra Sipoteanu si judecatoarele Carmen Constanta Balaci si Florentina Vasilateanu, care au format completul de judecata, au decis respingerea dosarului DNA depus la Judecatoria Sect 4 si eliberarea conditionata a lui Adrian Nastase.

In motivarea recursului intocmit de DNA si inaintat judecatoriei sectorului 4, s-a notat ca premierul nu regreta faptele pentru care a fost actionat in justitie, lucrarile si materialele publicate demonstrand acest lucru, unicul regret al premierului fiind ca a fost singurul actionat in justitie.

La iesirea de la Jilava, premierul Adrian Nastase a fost protejat de trei bodyguarzi, prima oprire dupa eliberare fiind la o clinica particulara din sectorul 1, in apropierea Pietei Victoriei, dupa care a mers la resedinta sa din strada Zambaccian.


Premierul nu a facut nici un fel de declaratii, la iesire fiind asteptat de fiul sau Andrei si alti cunoscuti, in afara de cei trei bodyguarzi.

Despre eliberarea lui Adrian Nastase au mai scris si cei de la mediafax.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri