reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Adolescenta Mila amenintata din nou cu moartea, o Ancheta a fost deschisa | 6pm.ro

Adolescenta Mila amenintata din nou cu moartea, o Ancheta a fost deschisa

Publicat in November 15, 2020   ·   Fara comentarii

In ianuarie, adolescenta publicase un clip video care a devenit viral la scurt timp, in care rostea critici virulente impotriva Islamului, declansand un val de amenintari.

 

          Mila

Parchetul din Viena a anuntat duminica deschiderea unei anchete pe fondul unor amenintari cu moartea in scris si din cauza hartuirii electronice dupa ce o serie de noi amenintari au fost formulate impotriva adolescentei Mila care a publicat in urma cu ceva timp un nou clip video polemic cu privire la Islam. In urma unei noi publicatii facute de tanara Mila pe reteaua sociala TikTok, aceasta a inceput la scurt timp sa fie amenintata din nou, amenintarile fiind extrem de grave. Parchetul a deschis imediat o ancheta in acest caz.

Autorii acestor amenintari risca pana la trei ani de inchisoare si o amenda de 45. 000 de euro.

Mila este sustinuta de mai multe personalitati
Duminica dupa-amiaza, numele tinerei figura pe primele locuri in tendintele Twitter, la doar cateva ore de cand fata a declarat tot intr-un clip video ca iar a inceput sa primeasca amenintari cu moartea. Insulte, mesaje de ura si amenintari cu moartea, tanara Mila a primit de toate la scurt timp de la publicarea clipului sau video pe TikTok. Adolescenta a primit insa si sustinerea unui numar mare de personaltati printre care a ministrului delegat, care de ocupa de cetateni, Marlene Schiappa. Nu mai este vorba despre o controversa, este vorba despre o persecutie in adevaratul sens al cuvantului, impotriva unei minore, ceea este si mai grav, a declarat aceasta din urma.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri