reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Adidas Energy Boost revolutioneaza alergatul | 6pm.ro

Adidas Energy Boost revolutioneaza alergatul

Publicat in February 27, 2013   ·   2 comentarii

In New York, la Global Inovations Day, eveniment de talie internationala, a fost prezentata ultima inovatie Adidas: pantofii sport Energy Boost.

Adidas Energy Boost

Energy Boost

Odata cu lansarea noului produs, Adidas reuseste sa redefineasca conceptul de alergare, fiind construit pe baza unei tehnologii care asigura amortizarea la contactul cu solul, asigurand un retur maxim de energie, in comparatie cu alte produse pentru alergare din industria de profil.

Materialul revolutionar folosit este bazat pe mii de mici capsule de energie care este foarte durabil si rezistent la schimbarile de temperatura, putand fi folosit si la temperaturi ridicate de +40 grade celsius si la temperaturi foarte scazute de pana la -20 grade celsius.

Nu numai talpa revolutionara atrage la noul produs, ci si partea superioara, care ofera confort optim si sustine foarte bine picioarele in timpul miscarii.


Noul produs, pantoful Energy Boost lansat de Adidas, va putea fi gasit in magazine incepand cu luna Martie.

Despre Adidas Energy Boost au mai scris si cei de la one.ro

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
  1. Claudia says:

    Sunt foarte buni pentru alergat!

  2. lucian says:

    Poate sa-mi spuna cineva unde pot gasi adidas boost in Romania pt ca in Oradea nu am gasit nici in Intersport si nici in magazinul Adidas.

Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri