reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

Acuzatii de frauda, complotism, imitatii: conferinta ireala de presa a lui Rudy Giuliani | 6pm.ro

Acuzatii de frauda, complotism, imitatii: conferinta ireala de presa a lui Rudy Giuliani

Publicat in November 29, 2020   ·   Fara comentarii

In cadrul unei conferinte de presa, avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, a adus in discutie mai multe teorii conspirationiste, acuzand in special fara prea multe dovezi concrete, pe Nicolas Maduro, George Soros sau tabara democrata pentru faptul ca au participat la o frauda de proportii in timpul alegerilor prezidentiale.

Rudy Giuliani

O conferinta de presa cu accente ireale. Intre acuzatii directe impotriva lui Joe Biden si referinte cinematografice, Rudy Giuliani s-a lansat, pe data de 19 noiembrie, in apararea lui Donald Trump care afirma, fara dovezi concrete, ca alegerile prezidentiale au fost fraudate de tabara democrata, fara sa aiba insa prea multe dovezi.

In timpul unei conferinte de presa ce a durat numai putin de doua ore, avocatul personal al presedintelui american a evocat masini de numarare care ar fi “schimbat” voturile pentru Trump in favoarea fostului vice-presedinte din perioada lui Barack Obama, Joe Biden. A denuntat in egala masura prezenta, in timpul scrutinului, a voturilor multiple sau voturile persoanelor decedate.

Ce este si mai curios: in cadrul acestei conferinte de presa Rudy Giuliani a adus in discutie un film din 1992, My Cousin Vinnie care nareaza procesul a doi barbati acuzati de crima pe nedrept, incercand sa imite accentul new-yorkez al actorului principal, Joe Pesci. Rudy Giuliani a mai declarat ca nu exista fraude electorale intr-un singur stat ci in mai multe, sugerand un “plan centralizat” al partidului democrat pentru a se focalize asupra marilor orase controlate de democrati si cele care au un trecut lung de coruptie.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri