Actori de seriale care si-au gasit sosia pentru a interpreta varianta lor mai tanara

Publicat in September 11, 2020   ·   Fara comentarii

Nu, nu vezi dublu, aceste versiuni tinere ale unor personaje de seriale seamana foarte bine, ca doua picaturi de apa chiar. Iata cateva cazuri in care regizorii de seriale si-au facut treaba ca la carte.

Kate Pearson

Kate Pearson- This is Us. Este de notorietate publica insa, persoana care se ocupa de distributia serialului This is Us a facut o treaba excelenta. Luam exemplul lui Kate, cu Hanah Zeile si Chrissy Metz, insa intreaga familie Pearson are un dublu, fie ca este vorba despre versiunea de copil sau adolescent.

Emma Swan – Once Upon a Time.  Un alt serial care este extrem de bine gandit in ceea ce priveste gasirea personajelor mai tinere este Once Upon a Time, dovada aici cu Emma adolescenta care ar putea fi foarte bine Jennifer Morrison.

Caroline Forbes – The Vampire Diaries.  Nu mai stim de cate ori McKenna Grace a jucat versiunea mai tanara a unei actrite. Si, mai ciudat este ca la fiecare intepretare in parte ne spunem ca asemanarea este pur si simplu tulburatoare.

Maddy Perez – Euphoria. Euphoria este un serial excelent din punct de vedere vizual insa nu numai. Intriga este in egala masura excelenta, te tine captivat in fata ecranului si actorii ofera o interpretare impecabila. Nu este surprinzator sa constatam o grija speciala pentru detalii, care se reflecta si in alegerea versiunii « copil » a personajelor. Un exemplu perfect este alegerea lui Keilani Arellanes pentru a juca rolul tinerei Alexa Demie.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro