9 lucruri foarte interesante despre PUGB

Publicat in July 14, 2019   ·   Fara comentarii

Alaturi de APEX legends si alte cateva shootere foarte populare, PUGB sau Player Unkown’s Battle Grounds reuseste sa cucereasca inimile si timpul unui numar foarte mare de studenti, elevi si adulti pasionati de gaming.

Player Unkown's Battle Grounds

PUGB

Exista mai multe motive pentru care PUGB este foarte popular:

 • Jucatorul are o singura sansa de a supravietui pana la final. Daca este omorat trebuie sa astepte pana la urmatoarea runda.
 • Este un joc multiplayer care angreneaza mai multi oameni;
 • Contine foarte multe secrete
 • Ii permite fiecarui jucator sa descopere lucruri noi si sa devina mai bun, indiferent ca este incepator sau are deja experienta.

Ce lucruri interesante trebuie sa stii despre PUGB, pe care cel mai probabil nu le stiai

Conform celor de la Battlelog.co, cele mai interesante lucruri despre PUGB sunt urmatoarele:

 • Jocul a atins un record in ceea ce priveste numarul de jucatori aflati in acelasi timp pe platforma. In Septembrie 2017 nu mai putin de 1.342.857 de jucatori se luptau intre ei.
 • Exista reguli foarte stricte, dat fiind numarul mare de jucatori, multi dintre iubitorii de PUBG fiind exclusi din joc pentru folosirea cheaturilor sau pentru nerespectarea regulilor. Totusi, cu antrenament se poate juca astfel incat jocul sa para real, fara cheat-uri. Mai multe cheaturi aici: Battlelog.co/pubg-hacks/
 • Una dintre cele mai bune tactici pentru cei care doresc sa castige este rabdarea. Cei care isi lasa inamicii sa se omoare intre ei au sanse mai mari de castig.
 • In timpul jocului poti sa conduci mai multe masini. Cea mai buna dintre aceste masini este o Dacia 1310 care ofera viteza si protectie, precum si posibilitatea de a cara mai multi jucatori din aceeasi echipa cu tine.
 • Exista mai multe fraze motivationale care incurajeaza jucatorii sa joace mai bine. Una dintre ele este ” Winner Winner Chicken Dinner”, o fraza folosita adeseori in cazinourile din Las Vegas, prin care se incurajau jucatorii.
 • Te poti vindeca sub apa. Daca esti in situatia de a fi ranit si de a cauta o sansa de scapare, te poti scufunda sub apa. In PUGB apa are capacitati vindecatoare si te poate proteja pentru cateva secunde de inamici.
 • Poti juca PUGB atat pe PC cat si pe mobil. Varianta de mobil este primul joc care a fost promovat vreodata pe televiziunea din India.
 • Cel care a inventat jocul este Brendan Greene, un gamer inrait al carui ID este Player Unknown. Este motivul pentru care in titlul jocului se gaseste acest nume: ” Player Unknown”.
 • Multe dintre locatiile din joc sunt inspirate din romanul ” The Hunger Games” de Suzanne Collins. De asemenea, Greene s-a inspirat si din filmul japonez Battle Royale, in care 50 de studenti sunt rapiti si lasati intr-o locatie pentru a se omora intre ei pana ramane doar unul.

Jocul poate fi interesant chiar si pentru o persoana care nu a mai jucat niciodata un shooter. Este un scenariu complex, care cucereste prin modul de desfasurare si atrage milioane de oameni cu care te poti lupta si te poti alia.

Distribuie prietenilor tai aceste informatii:

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Media
Cautari populare
Arhiva stiri