reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

54 de milioane de subnutriti, o America careia ii este foame | 6pm.ro

54 de milioane de subnutriti, o America careia ii este foame

Publicat in November 20, 2020   ·   Fara comentarii

Situatia economica ramane precara si milioane de americani traiesc datorita ajutoarelor alimentare distribuite de ONG-uri federale si locale.
Cina de Thanksgiving, una din cele mai mari sarbatori din 1863 incoace risca sa fie altfel anul acesta pentru un numar mare de americani. Intre incertitudini politice, o pandemie galopanta si un nivel de somaj care aproape s-a dublat intr-un singur an (era de 6,9% in octombrie, spre deosebire de 3,6% cu un an in urma), numerosi sunt americanii care nu au ce pune pe masa de Ziua Recunostintei.

 

ajutoare America

Sambata, 14 noiembrie, la Dallas, traditionala distribuire de pachete de ajutoare alimentare cu ocazia Zilei Recunostintei a batut un record trist: in loc de 500 de nevoiasi obisnuiti asteptati, peste 8500 de persoane au stat la coada. Armando Castillo a asteptat 10 ore pentru un curcan, legume si fructe. Avem nevoie, chiar daca copiii nostri primesc ajutoare alimentare de la scoala, a declarat barbatul.

Armando face parte din milioanele de americani carora le este foame. 20% din 328 de milioane de americani sunt afectati de aceasta nesiguranta alimentara. In 2019 erau 10,15% conform Ministerului Agriculturii din SUA. Cifre confirmate de catre principala ONG caritativa din tara, Feeding America, din care 200 de banci alimentare vin cu un sprijin alimentar pentu un american din sapte. Raportul din octombrie anunta ca 54 de milioane de americani din care 17 milioane de copii traiesc in ziua de azi intr-o stare de insecuritate alimentara.

In Michigan, unul din cele mai afectate state de Covid si de somaj, banca alimentara Gleaners a facut apel la Garda Nationala pentru a condiitiona si pentru a distribui cat mai multe pachete.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri