reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

5 motive sa încerci țigara electronica | 6pm.ro

5 motive sa încerci țigara electronica

Publicat in February 13, 2018   ·   Fara comentarii
tigara electronica

tigara electronica

Este greu sa te lasi de fumat, ba este chiar imposibil. Promisiunile ca de maine te lasi sunt cat se poate de nerealiste, in conditiile in care nevoia de nicotina din corp este una uriasa si nu te va lasa sa te uiti la un pachet de tigari fara sa tragi un fum.

Din fericire au aparut alternative. Daca in trecut un fumator era limitat la tigarile din tutun, extrem de nesanatoase, astazi exista mai multe variante de fumat, printre care si tigara electronica.

Tigara electronica este o solutie gandita sa fie mai sanatoasa. Nu este la fel de sanatoasa ca lipsa fumatului, insa contine un lichid compus din elemente alimentare si nu provoaca toate bolile neplacute provocate de tutun. Acest lucru poate sa fie un argument cat se poate de solid. Exista si alte motive pentru care tigara electronica merita incercata.

1) Este o solutie ieftina. Cei care aleg sa vapeze pot sa se bucure de un fumat mult mai ieftin decat in mod normal. Pe termen lung, economiile pot fi foarte atractive.

2) Este, fara doar si poate, o solutie mai sanatoasa. Vapatul nu duce la eliberarea celor 4000 de substante cancerigene din tutun. De asemenea, nu provoaca probleme cu gatul si cu respiratia. Ceea ce este foarte important este ca este sanatoasa si cu cei din jur, nu doar cu fumatorul. Practic, prin vapat nu se mai genereaza fumat pasiv, care poate sa fie extrem de daunator. Se pare ca multi dintre cei care stau langa un fumator se imbolnavesc, iar acest lucru este in responsabilitatea fumatorului.

3) Nu mai exista miros neplacut. Mirosul de tutun din haine, din piele si din par este extrem de neplacut pentru toata lumea, inclusiv pentru fumator. Din fericire, tigara electronica nu genereaza acest miros, ba chiar ofera un miros destul de placut.

4) Ofera flexibilitate. Este un alt mare plus pentru aceasta varianta de a fuma. Flexibilitatea este reprezentata de posibilitatea de a fuma oriunde si oricand. Este adevarat ca sunt restaurante care nu accepta tigara electronica, insa chiar si asa, cei care fumeaza in acest mod se pot bucura de o mai mare libertate.

5) Ofera multe arome. Daca iubesti aromele fructate, aromele de menta sau de ciocolata, tigara electronica iti permite sa te bucuri de ele alaturi de nicotina. Practic, iti alimentezi dependenta bucurandu-te de un gust excelent.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri