reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

5 motive pentru a-ti inchide terasa cu sticla securizata | 6pm.ro

5 motive pentru a-ti inchide terasa cu sticla securizata

Publicat in January 26, 2019   ·   Fara comentarii
inchideri sticla securizata

inchideri sticla securizata

O terasa inchisa poate sa reprezinte o doza incredibila de confort in plus. Pe timpul iernii permite pastrarea unei temperaturi decente, in timp ce pe timpul verii asigura un spatiu in aer liber in care poti sa iti bei cafeaua sau sa te relaxezi. Inchiderea terasei, indiferent ca este vorba despre o terasa a unui apartament sau despre o terasa de casa, se poate face in mai multe moduri. Poti alege inchiderea cu PVC, cu aluminiu sau cu lemn. Sticla securizata este, insa, cea mai interesanta solutie din ultima vreme. Cei de la Vegaprod.ro au lansat de curand un site destinat exclusiv inchiderilor de terase, http://www.inchidereterasa.ro/ si au facut o lista cu principalele motive pentru care merita sa se aleaga sticla securizata.

De ce sticla securizata?

  • Are o rezistenta foarte convingatoare. Poate sa fie chiar si de 9 ori mai rezistenta decat sticla normala, iar acest lucru este valabil atat iarna cat si vara. Rezista cu brio inghetului si dezghetului, caldurii si socurilor fizice.
  • Este una dintre cele mai bune variante prin care poti sa inchizi un spatiu si in acelasi timp sa pastrezi o lumina cat mai mare in incaperi.
  • Daca se sparge, sticla securizata nu poate sa raneasca. Aceasta se dezintegreaza in mii de bucatele de dimensiuni reduse care nu au margini contondente, asadar, nu pot sa produca nicio paguba umana. Capacitatea de a se sparge in atat de multe bucati este rezultatul unei raciri rapide in momentul productiei, care duce la echilibru foarte mare in interiorul sticlei.
  • Are un aspect deosebit de placut. Majoritatea celor care aleg sticla securizata pentru inchiderea teraselor o fac pentru aspect. Este normal, in conditiile in care arata foarte bine si poate sa genereze un design modern, chiar futurist.
  • Este un bun izolant din punct de vedere fonic si din punct de vedre termic. In momentul in care inchizi balconul sau terasa cu sticla securizata vei descoperi ca obtii un confort mare, atat din punct de vedere termic, cat si din punct de vedere fonic.

Este foarte important sa alegi cu atentie firma care iti instaleaza o astfel de inchidere de terasa. Vegaprod are o experienta care se intinde pe aproape 10 ani si a reusit sa se specializeze in tot ceea ce inseamna PVC si inchideri terase, asadar, este o solutie excelenta.

 

 

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri