reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

5 elemente care pot decide achiziția mobilei pentru copii | 6pm.ro

5 elemente care pot decide achiziția mobilei pentru copii

Publicat in April 20, 2018   ·   Fara comentarii

Amenajarea unei incaperi nu este niciodata simpla, iar atunci cand vine vorba despre camera copilului, sau despre camera copiilor, lucrurile sunt cu mult mai complicate. O mobila copii trebuie sa tina cont de foarte multi factori pentru a fi eficienta si desi exista o multime de idei de dormitoare copii, care mai de care mai interesante, acestea pot fi alese doar dupa ce se tine cont de o serie de elemente cat se poate de importante. Cei de la kids-room.ro au facut o lista cu aceste elemente, pe care orice parinte trebuie sa le ia in considerare.

mobila copii

mobila copii

Ce trebuie urmarit inainte de achizitia mobilierului pentru copii?

1) Varsta celui mic, foarte importanta. Este extrem de important sa se tina cont de varsta. Daca prichindelul are pana in 3 ani, atunci este bine sa se mizeze pe mobila cu colturi rotunjite, care sa nu prezinte pericol de accidentare. De asemenea, trebuie ca aceasta sa fie adaptata la inaltimea copilului, in asa fel incat sa nu fie nevoit sa se catere pe diverse obiecte pentru a ajunge la ceea ce il intereseaza. Odata ce creste, mobila trebuie sa fie schimbata. Exista si varianta de alegere a unui mobilier flexibil, care sa isi schimbe dimensiunile.

2) Sexul copilului. Regulile de baza sunt cunoscute de toata lumea: dormitoarele pentru fetite trebuie sa fie rosii sau roz, iar cele pentru baieti trebuie sa fie albastre. Totusi, lucrurile se complica mai mult atunci cand sunt consultate si parerile copiilor, in conditiile in care apar cerinte referitor la tema camerei si este foarte posibil ca preferintele coloristice sa fie altele.

3) Preferintele celui mic. Daca acesta are pana in 3 ani, sunt mari sanse sa nu stie ce vrea, asadar, ramane la latitudinea parintelui ce alege. Daca varsta este mai mare, poate sa aiba anumite doleante, de care trebuie sa se tina cont. Este important ca orice copil sa se simta perfect in camera in care isi petrece cel mai mult timp.

4) Numarul de copii. Nu toti copiii sunt atat de norocosi incat sa aiba o camera doar pentru ei. De foarte multe ori, fratii impart incaperile, insa acest lucru poate sa fie excelent atat vreme cat se alege un mobilier bine optimizat. Se poate miza pe paturi suprapuse, pe impartirea camerei in doua parti sau pe o multime de alte solutii interesante. Pentru o optimizare cat mai buna a spatiului trebuie sa se aleaga un mobilier multifunctional.

5) Calitatea mobilierului. Chiar daca un mobilier este achizitionat pentru doar cativa ani, este bine sa se opteze pentru o varianta de foarte buna calitate. Lemnul masiv care sa nu fie vopsit cu elemente toxice si imbinarile foarte bine realizate, pot da un plus de valoare pieselor de mobilier, ce pot fi vandute odata ce copilul creste si isi doreste, sau are nevoie de altceva.

Fara doar si poate, alegerea mobilierului pentru cei mici este dificila. Daca se tine cont de aceste criterii insa, se poate obtine mobila excelenta, fara prea mari batai de cap.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Parteneri:

Arhiva stiri