4 pariuri sigure recomandate de pariorii profesioniști

Publicat in October 8, 2016   ·   Fara comentarii

Am vorbit cu mai mulți pariori profesioniști care, mai nou, pun și pariuri pe mobil la Unibet. S-au dus vremurile când erau înconjurați de monitoare, mai ceva ca inginerii de la NASA. Gadget-urile sunt aliați de nădejde ai celor care trăiesc din pariuri.

Îți voi „vinde” în continuare niște ponturi despre cum să câștigi constant din această activitate. Era să greșesc și să spun hobby. Dacă ai de gând să te implici serios, nu trebuie să consideri pariurile doar o distracție în care nu există reguli. O activitate presupune niște norme. Le respecți, altfel plătești. La propriu!

Comportă-te ca un profesionist!

Am devenit prea grav, nu? Ok. Să o spun altfel. Ca să câștigi bani precum profesioniștii, trebuie să te comporți ca ei. Am încercat să fur meserie din stânga și din dreapta. (Eram la o cafea. Un parior era în stânga și altul în dreapta. Deci, nimic figurativ).

Am tras niște concluzii pe care le-am grupat în patru metode sigure de a paria recomandate ce pariorii profesioniști. Ce, te așteptai să îți spun concret Steaua – Craiova sub 2,5 goluri? Nu poate nimeni să facă lucrul ăsta. Nici măcar Reghe, deși s-au auzit tot felul de lucruri despre el.

Cuvântul de ordine: responsabilitate

Așadar, ce face diferența între hobby și activitate. În primul rând, dacă pariezi doar pentru distracție și pierzi tot bugetul, ești supărat o zi-două, apoi iei în calcul să îți realimentezi contul. Dacă trăiești din pariuri și ai o serie de eșecuri, e posibil să nu mai ai ce mânca în perioada următoare. Ești (sau ar trebui să fii) mult mai responsabil.

aafafa

1. Obiectiv pe termen lung. Indiferent de bugetul pe care îl ai, este greu să faci mulți bani peste noapte. În schimb, îți poți propune să dublezi bugetul într-un sezon. Sau să îl triplezi. E bine totuși să îți fixezi un obiectiv realistic.

Succesul este o ușă cu mai multe chei. Una dintre aceste chei este managementul bankrolului (banilor din cont). Miza pentru un pariu să nu depășească 10% din buget. Pui miza maximă doar dacă ai făcut calculele și există o probabilitate mare să se întâmple rezultatul pe care mizezi. Și uite așa ajungem la o a doua cheie: pune la punct un algoritm care să îți dea măcar un indiciu despre ce e probabil să se întâmple în acel meci. Este bine să te pricepi la sportul pe care pariezi, dar nu este suficient. Capisci?

E de la sine înțeles că nu poți câștiga 7000 de euro într-un sezon cu un buget de start de 100 de euro. E imposibil. Pun pariu că nu poți!

2. Pariază cu mintea, nu cu inima. Unii sunt orbiți de încrederea în favoriți și pariază pe victoria acestora orice ar fi. Aici nu am avut niciodată probleme. Din contră. Pariez împotriva echipei cu care țin în meciurile cu încărcătură emoțională mare. Îmi place să spun că e „win-win situation”. Dacă pierd „ai mei”, câștig niște bani. Desigur, nu este filosofie de profesionist. Ca să eviți conflictele dintre minte și suflet, ocolește aceste evenimente.

fdsfdsd

3. Pariază doar pe ce cunoști. Un parior profesionist știe și ce film au văzut jucătorii celor două echipe când s-au dus să se relaxeze înainte de meci. De aceea, profesioniștii joacă cu precădere doar pe două, maxim trei ligi.

Astfel, ajung să cunoască foarte bine toate echipele, iar știrile despre absenți sau circumstanțele în care se joacă un meci sunt interpretate corect și fac diferența între un pariu pierdut și unul câștigat.

Ca amator, dacă ai timp să joci ceva live și în ofertă la ora respectivă este doar un meci din divizia a 2-a ugandeză, dintre Maroons și Simba, atunci pe acela îl joci. Nu contează că nu ai auzit niciodată de acele echipe. Sau că habar nu aveai că ugandezii au două ligi de fotbal. (Or avea mai multe?)

4. Pariul potrivit la momentul potrivit. Pariorii profesioniști calculează ceea ce se cheamă valoarea unui pariu. Dacă o cotă este mai mică decât o anticipase el, atunci pariul nu are valoare și nu joacă. „Nu se merită” riscul.

Aici intervine facilitatea extraordinară de a putea paria de pe mobil. Când poți juca de oriunde, oricând, îți permiți să aștepți creșterea cotei până la valoarea dorită. Crezi că ai stofă de profesionist?

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro