350 de DJ pe o fosta baza militara. Acest festival german este un monstru

Publicat in July 4, 2018   ·   Fara comentarii

Organizat de 15 ani, festivalul Nature One revine si in acest an pentru trei zile cu un cuvant de ordine – gigantism. Peste 350 de DJ se vor regasi pe o fosta baza militara, transformata in scena intre 3-5 august. Organizat intr-un week-end landul Renania Palatinat gazduieste unul din cele mai mari festivaluri din Europa. Peste 50 000 de persoane sunt asteptate sa participe la acest festival mai putin obisnuit.

Nature One

Pentru aceste trei zile de festival Nature One va instala 23 de scene din care 4 vor fi dedicate artistilor celebri internationali, Boris Brejcha fiind doar unul din ei. Germania cu un chip acoperit de o masca de bufon va veni sa se instaleze la baza, inarmat de a sa « minimale high-tech ».  Nasul muzicii techno made in Germania, Johaness Heil isi va demonstra experienta de 20 de ani petrecuta pe scenele din intreaga Europa si din lumea intreaga. Restul, nordul Europei va fi reprezentata, de la Belge Charlotte al lui Witte si stilul sau techno sumbru la explorarile dintre drum si bass ale britanicului Dax J, al carui prim album a fost lansat in urma cu cateva saptamani. Una din vedetele festivalului este Nina Kravitz.

Nature One a pregatit si inca 20 de spatii mai mici, unele in bunkere din epoca in care armata era inca prezenta pe teritoriul german. Aceste scene de dimensiune redusa sunt rezervate unor stiluri precum trance, goa sau drum and bass.

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Evenimente
Cautari populare
Arhiva stiri
Parteneri
Citeste rezumatul stirilor zilei, fi la curent cele mai noi informatii. Mai multe teste auto drpciv gasiti pe www.tadrpciv.ro