reallydiamond.com is an easy and enjoyable activity for crafters young and old.

3 tipuri de ton de apel in functie de muzica pe care o preferi | 6pm.ro

3 tipuri de ton de apel in functie de muzica pe care o preferi

Publicat in October 22, 2016   ·   Fara comentarii

Se spune ca tipul de muzica pe care o asculti iti defineste personalitatea. In egala masura, tipul de tonuri de apel pe care le folosesti sunt o extensie directa a genului de muzica pe care il preferi si deci intra in aceeasi categorie bazata pe tipologiile rockerului, iubitorului de muzica de petrecere sau a hipsterului.

1. Tonuri de apel ale rockerilor, vesnic neschimbate

ring-tonuri-de-apel

ringtonuri

Un rocker este usor de recunoscut. In primul rand tonul de apel al unui rocker se schimba foarte rar sau uneori chiar deloc. Rockerii sunt in general persoane foarte loiale, pastreaza aceeasi prieteni si aceleasi formatii preferate decenii intregi. Iar pentru ca era rock-ului este deja apusa, asa cum vor spune cei mai multi rockeri de scoala veche, atunci cand auzi un ton de apel cu Metallica, Guns’n Roses sau ceva mai autohton precum Iris sau Cargo, stii cu siguranta ca persoana care detine telefonul este un rocker dupa definitia clasica a termenului. In functie de varsta si de ocupatie s-ar putea sa nu mai poarte parul lung si bocanci greoi inclusiv vara, dar tonul de apel nu pacaleste.

2. Iubitorul de muzica de petrecere, are intotdeauna sunetul de apel la maxim

Iubitorii de muzica de petrecere, o denumire ceva mai eleganta pentru cei care s-ar autointitula cu mandrie manelisti, au in comun o anumita doza de personalitate flamboaianta. Un iubitor de muzica de petrecere nu va avea niciodata sunetul de apel dat incet. Telefonul care suna va fi fie cel mai nou model, chiar daca in rest detinatorul e fortat sa umble in papuci pentru ca a epuizat bugetul schimbandu-si telefonul. Recunoastem usor aceasta categorie de detinatori de telefoane mobile pentru ca vor fi cei care lasa telefonul sa sune pentru a auzi intreg refrenul, clatinand profund din cap pe versurile cu care se identifica puternic.

3. Hipsterul, tonul de apel despre care nu esti sigur ca e muzica

Nu in ultimul rand, trebuie amintiti hipsterii. Daca rockerii se ataseaza de melodia preferata iar iubitorii de muzica de petrecere schimba tonul de apel in functie de starea de spirit si ce au de transmis dusmanilor sau fratilor, hipsterul este mai degraba preocupat sa nu se confunde cu restul. Din acest motiv, hispsterul este posibil sa aiba ring tonuri de apel care suna ca si cum cineva sopteste sinistru pentru ajutor, blocat fiind in telefon.

Salvează

Nu intelegi vreun cuvant din articol? Cauta definitia lui in dictionarul DexOnline.Net

Daca sunteti de acord cu cele scrise sau daca v-a placut articolul, il puteti distribui folosind butoanele de mai jos. O opinie personala asupra articolului ar ajuta comunitatea. Multumim!

Spune-ne parerea ta despre acest subiect!
Important pentru soferi
Cautari populare
Arhiva stiri